Gunilla-Persson-ryter-ifran
Gunilla Persson ryter ifrån - Foto: Instagram/thegunilla, Naina Helén Jåma/TT

Gunilla Perssons ryter ifrån: "Blir ingen show utan mig"

Gunilla Persson är inte rädd för att visa vart skåpet ska stå. Nu ger sig reality-profilen på produktionen till "Svenska Hollywoodfruar" – och betonar att hon inte går att ersätta.


Gunilla Persson har varit en tittarfavorit sedan hon dök upp i "Svenska Hollywoodfruar" för drygt 10 år sedan. 

Under sin tid i rampljuset har profilen stuckit ut hakan mer ofta än sällan och i showen har hon varit inblandad i otaliga intriger. 

Men Gunilla själv menar att mycket har blivit felvinklat i programmet.  

– Om jag inte provoceras så är jag den snällaste på jorden. Det tror jag folk ser, jag är ju en trevlig person, säger Gunilla till Hänt.

"Försök hitta en annan Gunilla Persson" 

I en intervju med Hänt berättar Gunilla att produktionen har byggt en karaktär som inte alls stämmer överrens med verkligheten. 

– Det handlar om ”branding”. Det är ett väldigt intressant fenomen. Det är så man bygger en karaktär inom reality. Min karaktär har blivit någon som får mycket kritik för minsta sak, förklarar Gunilla för tidningen. 

Gunilla betonar även att hon är unik och att det inte finns någon som kan ersätta henne.

– Försök hitta en annan Gunilla Persson som tar min plats. Det sticker i svenska jantelagens ögon att säga så. ”Du är inte ett dugg ödmjuk”, säger de. Jag säger ju bara sanningen. Det blir ingen show utan mig, säger hon till Hänt.

Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Hjärtlig och tillmötesgående 

Gunilla berättar att alltfler tittare ser en mjukare sida hos henne. Hon är även noga med att påpeka att hon är "hjärtlig, tillmötesgående och gästfri" – så länge hon inte provoceras. 

Läs även: 5 saker du vill veta om Gunilla Perssons dotter Erika Persson

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...