Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos ilska efter fansens kritik: "Det här stör mig" 

- 11/11/2019, 17:03 -

Bianca Ingrosso väljer nu att sätta ner foten och ge sina fans svar på tal. Detta efter att hon har mötts av kritik som handlar om att hon skulle vara bortskämd och bara visar upp ett liv i lyx.

Det är i sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso, 24, bemöter kritiken från sina fans. Det handlar dels om att hon vägrar låta sin assistent Lovisa Worge, 22, att starta en podcast.

Bianca har även fått kritik för att hon visar upp sitt lyxiga hem, en hel del konsumtion och smink. Hon har dessutom kallats för "bortskämd".

– Jag har valt att lägga ner mycket av mina pengar på mitt hem och jag trivs väldigt bra här och jag är väldigt nöjd med resultatet, säger Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso bemöter nu kritiken om att hon skulle vara bortskämd. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jobbar väldigt hårt" 

Hon fortsätter:

– Sen är det många som har sagt att jag är så sjukt bortskämd. Och det här stör mig, för jag undrar verkligen vad det är som gör mig så bortskämd. Ett – jag betalar allting själv. Två – jag har betalat allting själv sedan jag var 17 år gammal. Tre – jag tjänar en viss summa så att jag har råd att betala det här. Det gör mig inte bortskämd, säger Bianca.

Bianca är bland annat delägare i sminkmärket CAIA och gör tv i både “Wahlgrens värld” och “Talang” där hon sitter i juryn. Dessutom är hon en av Sveriges största influencers med över en miljon följare på Instagram.

– Hade jag varit en 42-årig kvinna som hade jobbat ihop till det här – hade jag varit bortskämd då? Att leva det livet man har råd med? Jag betalar ju allting själv och jag jobbar väldigt, väldigt hårt för det. Det stör mig. Det irriterar mig, säger Bianca i sin vlogg.