Allt du vill veta om Carina Bergs make Erik Berg
5 saker du vill veta om Carina Bergs make Erik Berg. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

5 saker du vill veta om Carina Bergs make Erik Berg

Carina Bergs make Erik Berg får vi se i "Bergs drömkåk". Här är allt du vill veta om Erik – hur lång är han? Hur träffades Erik och Carina? När gifte dom sig?


Carina Berg, 42, och maken Erik Bergs kommer tillbaka med en ny säsong av programmet "Bergs drömkåk" på Kanal 5. Där får vi se hur kändisparet ska piffa upp det fallfärdiga huset de köpt tillsammans i Stockholms skärgård. 

Programmets succé har gjort allt fler nyfikna på Carinas make.

Här är 5 saker du vill veta om Erik!

Hur gammal är Erik Berg?

Anders Erik Berg (tidigare Johansson) såg världens ljus den 30 december 1988. Han föddes i Falkenberg. Idag är Erik 31 år gammal.

Bonusinfo: Erik Berg är 192 centimeter lång! Bildkälla: Stella Pictures

Vad jobbar Erik med?
Få kan ha missat att Erik är en firad fotbollsspelare. I skrivande stund är han mittback i Djurgårdens IF. Tidigare spelade han i FC Köpenhamn men bröt det kontraktet för att bo i Sverige med Carina. Då avstod Erik från en mångmiljonlön i det danska topplaget. I en intervju med Café berättade Erik om hur det inte var någon uppoffring att välja kärleken.

Carina Berg hejar på Erik efter en svettig fotbollsmatch. Bildkälla: Stella Pictures.

– Pengar betyder verkligen inte så mycket för mig. Den här tryggheten som jag har nu, där jag kan komma hem till Carina varje kväll, det är något jag verkligen uppskattar. Jag är så glad för hur livet har blivit för mig här, och för den vardag som vi byggt upp, sa Erik till Café.

Hur träffades Erik Berg och Carina?
Enligt Expressen så träffades faktiskt Erik och Carina genom familjen Parnevik. Mia Parnevik var även snabb med att gratulera paret till kärleken. På Instagram kommenterade hon "Sötisar" när de valde att offentliggöra sin relation. Erik och Carina gifte sig den 15 december 2018 i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Carina och Erik Berg blev föräldrar i slutet av 2019! Bildkälla: Stella Pictures.

I augusti 2019 meddelade Carina att paret väntar barn tillsammans. Två dagar innan Eriks födelsedag fick de sonen Otto skriver Carina på sin Instagram. 

Var bor Erik Berg?
Erik och Carina bor tillsammans i en nästan 100 kvadratmeter stor våning i centrala Stockholm. Lägenheten är värderad till 9,6 miljoner kronor. De äger även skärgårdsvillan som vi ser i "Bergs drömkåk". För det 123 kvadratmeter stora huset och den 5 000 kvadratmeter stora tomten betalade de 6,2 miljoner kronor.

År 2019 utsåg tidningen Café Erik Berg till Sveriges bäst klädda man. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad heter Erik på Instagram?
På Instagram har Erik över 33 000 följare och du hittar hans konto här @erik_berg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.