Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Petra Tungården är gravid: "Blev nervös!"

- 12/11/2019, 13:44 -

Petra Tungården och maken Markus ska bli föräldrar! Nu avslöjar Petra den härliga nyheten att hon är gravid – och dessutom berättar hon om hur hon gav Markus beskedet.

Infuencerprofilen Petra Tungården, 31, är gravid. På Instagram berättar hon hur hon överraskade sin make Markus Tungården, 35, med den härliga nyheten.

"Markus satt i soffan utanför och kollade på Nyhetsmorgon, omedveten om att hans liv bara några minuter tidigare förändrades helt", skriver Petra.

Hon berättar att hon fnulade på massa fina saker att säga, men att hon blev så nervös. Slutligen slog hon sig ner bredvid Markus i soffan.

"Tillslut fick jag fram att det var något jag ville berätta. På hans min att döma trodde han att jag var allvarligt sjuk, då jag hörde hur seriös och allvarlig jag lät på rösten. Och mitt i allt fick jag spatt och nästan sulade graviditetstest på honom och med världens bredaste leende pressade jag ut orden: ”Vi ska få en bebis!!!!”, skriver Petra.

Petra Tungården och Markus
Petra och Markus Tungården ska bli föräldrar! Bildkälla: Instagram/petratungarden

Petra och Markus gifte sig sommaren 2018 i Provence. Det här blir parets första barn.

Grattis till gravidlyckan!