Danny Saucedo
Danny Saucedo bjuder på ett känslosamt uppträdande i kvällens Så mycket bättre. - Foto: Stella pictures/TV4

Danny Saucedos diss mot ex-flickvännen: “Du kan få bättre”

Från Danny Saucedos sida har det varit ganska tyst om anledningen bakom uppbrottet med Molly Sandén. Men i kvällens avsnitt av Så mycket bättre hintar han flera gånger om att en tredje part skulle ha varit inblandad.


Danny Saucedo och Molly Sandén blev ett par år 2012. För tre år sedan friade Danny till Molly på toppen av Kilimanjaro – och Molly svarade ja. Men i våras bröts förlovningen och kärlekssagan för paret tog slut. 

I media har det har skrivits mycket om anledningen till uppbrottet. Molly Sandén har bland annat sagt att hon var en annan person för sex år sedan, när de blev tillsammans, jämfört med nu. 

Hon har även sagt att både hon och Saucedo tyckte att det var rätt att göra slut. 

Danny hintar flera gånger

Det har däremot varit ganska tyst från Danny Saucedos sida när det kommer till anledningen bakom att relationen tog slut – fram tills nu. 

I kvällens avsnitt av Så mycket bättre hintar Danny Saucedo flera gånger om att ett ex, som vi förmodar är Molly Sandén, skulle ha träffat någon annan. 

I avsnittet ska Danny Saucedo framföra Petters låt ”Du vet att jag gråter” – en låt som Petter skrev när han precis blivit dumpad. 

"En person måste dissas"

Innan Danny river av sitt känslosamma uppträdande säger han: 

  Ni fattar ju själva vad låten kanske handlar om. Jag vill ändå ta ett litet hip hop-grepp, man dissar folk liksom, och det är en person som måste dissas, säger Danny Saucedo. 

I första delen av låten har Danny behållit Petters text. Men vers två är Dannys egna ord –  och han sjöng följande: 

Jag fattar inte hur du tänker. Jag såg dig härom dagen i Stockholm, du gick hand i hand med honom

Du kan få bättre, så mycket bättre 

Danny Saucedo bjuder på ett känslosamt framträdande i kvällens Så mycket bättre. Bildkälla: TV4 

"Jätteutlämnande"

Efter framträdandet säger Danny att det bästa sättet för honom att bearbeta saker är på scenen, genom att sjunga eller skriva texter. 

– För mig är det här jätteutlämnande. Det är en balansgång. Det finns en respekt som jag inte vill bryta, och jag vill ändå säga vad jag har känt, utan att folk ska uppfatta det fel, säger Saucedo. 

"Vem som kom emellan"

Han tillägger: 

– I stället för att fokusera på henne så fokuserade jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan. 

Vem det är som ska dissas, vem som gått hand i hand med vem – och vem det är som har kommit emellan Danny och hans ex är oklart. Men visst för tankarna oss till att det är Molly Sandén det handlar om? 

Så mycket bättre sänds lördagar 20.00 i TV4, TV4 Play och C More.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Så mycket bättre?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

1 timme sedan
Sebastian Tadros är en svensk influencer och Youtube-profil. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Tadros.

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

2 timmar sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

2 timmar sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

2 timmar sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.