Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Molly Sandén kärlekshyllar Danny Saucedo: "Magisk"

- 17/11/2019, 16:02 -

I mars gick Molly Sandén och Danny Saucedo ut med att deras förhållande var över. Sedan dess har man genom artisternas musik fått följa med i hjärtesorgen. Där har en hel del syrliga kommentarer förekommit – men nu hyllar Molly istället exet.

Många var förvånade när Molly Sandén och Danny Saucedo i mars bekräftade att de skulle gå skilda vägar efter sex år tillsammans. 

Tre år tidigare hade paret förlovat sig och de var ofta öppna med sin stora kärlek till varandra på sociala medier.

Men bakom kulisserna hade något börjat skava.

Syrliga kommentarer

I en intervju som Molly gjorde med Dagens Nyheter i maj förklarade hon varför paret hade valt att göra slut.

– Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, berättade hon för Dagens Nyheter i början av maj.

Sedan dess har både Molly och Danny släppt flera låtar som verkar handla om varandra – och här har många syrliga känslor kommit fram. 

Senast i lördags när Danny framförde en låt av Petter i musikprogrammet "Så mycket bättre" skrev Danny om en vers, och denna tror många handlar om just Molly: 

"Jag fattar inte hur du tänker. Jag såg dig härom dagen i Stockholm, du gick hand i hand med honom", sjöng han då. 

Danny Saucedo och Molly Sandén
Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Ja, utifrån deras musik har stämningen mellan det tidigare paret kanske inte varit på topp. Nu väljer dock Molly att sträcka ut en virtuell hand – och kärlekshyllar Danny på Instagram. 

"Du är magisk Danny"

I inlägget tar Molly avstamp i Dannys show som han hade på The Theatre Gothia Towers i Göteborg under lördagskvällen. Ett framträdande som tycks ha väckt starka känslor hos exet:

"Fan asså. Har skrivit om denna caption 17 gånger nu för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva den här showen med ord...men...AJ...Och Wow... storslaget, vackert och sjukt känslosamt", skriver hon.

Hon fortsätter:

"Kanske reagerar jag extra starkt? Kanske inte. Den är ju ba helt magisk. DU är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är. Å vilket stjärnteam du har skapat dig!".

Molly Sandén
Bildkälla: Instagram/m0llys

Läs även: Danny Saucedos diss mot ex-flickvännen: “Du kan få bättre”