Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skrällen i Bachelor 2019 – de fick sista rosen

- 11/12/2019, 20:30

SPOILERVARNING: Det var under onsdagskvällen som årets Bachelor nådde sitt slut och killarna gav ut sina sista rosor. Men avslutningsavsnittet fick många hakor att falla i backen.

Det har minst sagt varit en rungande säsong av Bachelor Sverige 2019. 

Dramatik, romantik, passion och krossade hjärtan har fyllt tv-rutan de senaste veckorna men efter närmare 60 avsnitt så är sagan nu slut och sista bladet vänt. 

Det hela slutade med att Simon Hermansson hade inga mindre än Isabella Larka och Patricia Hanjikova kvar som sista tjejer.

Bachelor
Det blev ett spännande avslut på årets Bachelor. Bildkälla: TV4 Play

Simon har haft ett gott öga för Isabella från första början av programmet och profilernas kemi har verkligen känts genom tv-rutan. Vissa av tittarna har skrivit på forum att "det känts tråkigt att man vet att Simon kommer att välja Isabella". Men tji fick dom. 

Bachelor
Glädjerus i Bachelor. Bildkälla: TV4 Play

Patricia kom in i mitten av programmet men har under väldigt kort tid charmat Simon som tillslut valde henne att ge henne sista rosen. 

– Vart har du varit hela mitt liv, sa Patricia medan hon kramade om Simon. 

Linn blev näst sist kvar men det räckte inte hela vägen. Bildkälla: TV4 PlayBachelor 2019
Johanna Ohlsson fick sista rosen. Bildkälla: TV4 Play

För Felix stod det mellan Linn Schönbeck och Johanna Olsson. Men det hela slutade med att han gav sista rosen till Johanna.

– Jag känner verkligen att jag ser en framtid med dig, sa han innan han gav henne en kyss. 

Under torsdagen 12 december kommer du att kunna se hur det gick sen för paren i Bachelor – Efter sista rosen som sänds på TV4 Play, C More och Sjuan. 

Tror du att det kommer att hålla mellan paren?