Så är Isabella Larka och Simon Hermanssons relation efter Bachelor

- 20/12/2019, 16:41

Vad hände egentligen efter inspelningen av Bachelor Sverige 2019? Att ingen av killarna hittade kärleken vet vi redan – men efter Simon Hermanssons invit till Isabella Larka på Instagram undrar man ju minst sagt vad som skett.

Det har minst sagt varit en rungande säsong av Bachelor Sverige 2019. 

Dramatik, romantik, passion och krossade hjärtan har fyllt tv-rutan de senaste veckorna men efter närmare 60 avsnitt så är sagan nu slut och sista bladet vänt. 

Det hela slutade med att Simon Hermansson hade inga mindre än Isabella Larka och Patricia Hanjikova kvar som sista tjejer. Och valet landade på Patricia.

Bachelor
Larka tvingades åka hem roslös. Bildkälla: TV4 Play

Men efter kamerorna var ihoppackade och Patricia och Simon var tillbaka på hemmaplan så slutade det hela med kaos under en utgång och de slutades att ses. 

Samma kväll som finalen av Bachelor sändes delade Simon ett inlägg på sin Instagram där han skrev att han ångrade sig. Han erkände att han gjort helt fel val.

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”

Larka valde att svara ja på inviten – men vad har då hänt den senaste tiden?

– Vi har hållit kontakten per telefon sedan programmet startade i oktober och är idag väldigt bra vänner, skriver Isabella i ett mejl till Hänt.

– Jag är inte speciellt långsint av mig och hade redan förlåtit Simon oavsett om han hade ångrat sitt val eller inte. Vi tycker väldigt mycket om varandra, sen får vi se vad det kan bli av det, avslutar hon.