Måndag 29 Nov
Stockholm

Fansen i chock efter bilderna på Brad Pitt: "Hur är det möjligt?"

Brad Pitt på Golden Globe
Brad Pitt på Golden Globe-galan. Foto: Stella Pictures.

Skådespelaren Brad Pitt, 57, chockar sina fans med sitt utseende. "Hur är det möjligt" och "Svaret stavas pengar" var några reaktioner som Brad möttes av.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av året gick årets Golden Globe-gala av stapeln i Los Angeles, och på plats var Hollywoods största stjärnor. En av kvällens vinnare blev Brad Pitt, 56. Han kammade hem en gyllene boll för sin biroll i Quentin Tarantinos "Once Upon a Time in...Hollywood".

Brad intog den röda mattan i en svart smoking från italienska Brioni och solglasögon från Garrett Leight. Men det var inte bara hans outfit som fick hans fans att tappa andan...

Det faktum att Brad Pitt knappast åldras blev snabbt en het snackis, skriver Daily Mail. 

Många drog referenser till filmen "The curious case of Benjamin Button" där Brad spelade en man som föddes gammal och sedan åldrades baklänges.

Brad Pitt på Golden Globe-galan 2020. Bildkälla: Stella Pictures

Några reaktioner på Twitter lyder:

"Är han en vampyr nu?"

"Den här mannen åldras inte!"

"Är Brad Pitt egentligen Benjamin Button?"

"Hur är det möjligt att han är snyggare nu än när han var 20?"

"Brad Pitt är en utomjording. Han åldras inte."

"Här är till er som undrar hur Brad Pitt fortfarande kan se så ung och het ut – svaret stavas pengar."

Brad Pitt och Leonardo DiCaprio på Golden Globe-galan 2020s. Bildkälla: Paul Drinkwater/NBC via AP/TT Bild

Har fixat ett "skilsmässoansikte"

Bra gener eller skönhetsingrepp? Ja, sanningen vet bara Brad själv. Men tidigare har det ryktats om att Brad har lagt sig under kniven.

År 2016, i samma veva som Brad skilde sig från Angelina Jolie, så ska han nämligen ha passat på att fixa till sig. Bland annat ska han ha gjort Botox, fillers och laserbehandlingar. Han ska dessutom ha gjort ett ansiktslyft. Detta kallades då för ett "skilsmässoansikte".

Brad Pitt år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

En kirurg som Radar Online intervjuade år 2016 var övertygad om att Brad genomgått ett ansiktslyft. Detta då stjärnan hade ärr vid örat som är klassiska för sådana ingrepp.

– Det är ovanligt för män i 50-års åldern att ha så definierad käklinje utan ett lyft, sa kirurgen till Radar Online via Inquisitr.

Under den här perioden ska Brads vänner även ha sagt åt stjärnan att sluta fixa med sitt ansikte, skriver tidningen vidare.

Opererad eller inte – Brad Pitt har nog aldrig varit snyggare!

Tidigare har Nyheter24 skrivit om bilderna på Tom Cruise som fick fansen att tappa andan. Många undrade nämligen vad han hade gjort med sitt ansikte. Läs mer och se bilderna här.

Ariana Grande, Kylie Jenner och Madonna toppar listan – här är Hollywoods mest opererade kändisar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela