Det gav Bianca Ingrosso till Phillipe Cohen i julklapp

Julen är över men det är nu klapparna börjar användas. Och någon som minst sagt sliter sin klapp med hälsan – det är Phillipe Cohen.


Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen är back in business och ser minst sagt ut att vara kärare än någonsin.För de som hängt med så har det varit lite upp och ned i relationen tidigare vilket resulterat i en rad uppbrott – men skam den som ger sig. 

Nu är paret tillsammans igen och ser ut att stormtrivas. De spenderade julen tillsammans och passade på att njuta till max av sin ledighet. Och myset fortsätter. 

Bianca och Phillipe myser kring. Bildkälla: Youtube

I Biancas senaste Youtubevideo visade hon upp en liten skymt av vad livet för tillfället innehåller utanför allt jobb – vilket var en ordentlig myshelg med Phillipe där paret spenderade dagarna och kvällarna med att äta goda middagar, baka, gå promenader och kolla på film. 

I samma video passade hon även på att visa upp vad hon gav till Phillipe i julklapp, vilket var en väldigt lyxig morgonrock från designern Pellevävare som hon köpt på NK i Stockholm. Morgonrocken kostar mellan 1700-2000 kronor. 

Phillipe är väldigt nöjd över sin present. Bildkälla: Youtube

– Det är en morgonrock som är väldigt tjock i tyget och du är så jävla snygg i den, säger Bianca när de visar upp presenten. 

– Jag använder den ju varje dag, den känns väldigt hotellig, säger Phillipe. 

Perfekt att ha till parets framtida myskvällar!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.