Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det gav Bianca Ingrosso till Phillipe Cohen i julklapp

- 10/01/2020, 10:58 -

Julen är över men det är nu klapparna börjar användas. Och någon som minst sagt sliter sin klapp med hälsan – det är Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen är back in business och ser minst sagt ut att vara kärare än någonsin.För de som hängt med så har det varit lite upp och ned i relationen tidigare vilket resulterat i en rad uppbrott – men skam den som ger sig. 

Nu är paret tillsammans igen och ser ut att stormtrivas. De spenderade julen tillsammans och passade på att njuta till max av sin ledighet. Och myset fortsätter. 

Bianca och Phillipe myser kring. Bildkälla: Youtube

I Biancas senaste Youtubevideo visade hon upp en liten skymt av vad livet för tillfället innehåller utanför allt jobb – vilket var en ordentlig myshelg med Phillipe där paret spenderade dagarna och kvällarna med att äta goda middagar, baka, gå promenader och kolla på film. 

I samma video passade hon även på att visa upp vad hon gav till Phillipe i julklapp, vilket var en väldigt lyxig morgonrock från designern Pellevävare som hon köpt på NK i Stockholm. Morgonrocken kostar mellan 1700-2000 kronor. 

Phillipe Cohen
Phillipe är väldigt nöjd över sin present. Bildkälla: Youtube

– Det är en morgonrock som är väldigt tjock i tyget och du är så jävla snygg i den, säger Bianca när de visar upp presenten. 

– Jag använder den ju varje dag, den känns väldigt hotellig, säger Phillipe. 

Perfekt att ha till parets framtida myskvällar!