Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför kommer inte Isabella Löwengrip på Elle-galan 2020

- 15/01/2020, 17:27

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip har gått på Elle-galan de senaste åren. Men nu på fredag blir det ingen fest för Isabella. I sin blogg avslöjar hon nu anledningen.

Den 17 januari är det dags för den årliga Elle-galan. Precis som tidigare år så arrangeras festligheterna av Micael Bindefeld och röda mattan rullas ut på Grand Hotel. Varje år brukar Sveriges kändiselit och modeprofiler samlas för att mingla, skåla i Champagne och låta sig fotograferas i sina allra vackraste kläder.

En inbjudan till galan är minst sagt åtråvärd, men det är inte alla som prioriterar att gå om tillfälle ges...

Festfixaren Micael Bindefeld
Festfixaren Micael Bindefeld arrangerar Elle-galan. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT Bild

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, väljer nämligen att nobba galan i år. Hon har tidigare varit ett vanligt inslag på galan och i hennes sociala medier har fansen kunnat följa hennes förberedelser. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip nobbar Elle-galan i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det blir det alltså inget med i år. Efter de många skandalerna – det handlar bland annat om fejkad statistik – som har avslöjats kring Löwengrip de senaste månaderna så mår hon helt enkelt för dåligt.

I sin blogg berättar hon nu mer om beslutet:

"Elle-galan kommer jag dock att skippa på fredag. Jag mår för dåligt för det. Istället väntar Värmland. Raggsockor på fötterna, mera natur och en hög med böcker. Det kommer göra susen", skriver Isabella i sin blogg.

Det låter sunt!


Därför var inte Khloé Kardashian bjuden på Met-galan: "Hon är svartlistad"