Söndag 9 Maj
Stockholm

Efter skandalerna – Martin Forsten är ny deltagare i "Big Brother"

Martin Forsten
Martin Forsten är ny deltagare i Big Brother. Foto:

Under måndagen presenterar Big Brother en ny deltagare i Big Brother-huset. Det är nämligen Åkersbergagrabben Martin Forsten som ska göra entré i det sociala experimentet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

TV4:s storsatsning "Big Brother" har varit igång i en vecka och redan har det hunnit hända en hel del. Deltagarna Isabel Pereira och Kim Kamal blev efter fyra dagar i huset utslängda med omedelbar verkan. Detta då hade talat nedsättande om judar, och Isabel sa att hon "hatar judar".

Samtidigt kunde Nyheter24 avslöja detaljer om Sami Jakobssons högerextrema förflutna och att han täckte över flera nazitatueringar innan han gick in i "Big Brother"-huset. 

Sami Jakobsson täckte över flera nazitatueringar innan han gick in i Big Brother. Här syns han i dokumentären "Raggarjävlar" med 1488 tatuerat på handen. Bildkälla: SVT

I fredags bemötte Sami uppgifterna – mer om det kan du läsa här.

Under måndagen stod det klart att Youtubeprofilen Jessica Pamlin även hon lämnar huset. Detta efter bara två dagar. Att hoppa av tävligen var ett självvalt beslut.

– Jag tycker om er alla jättemycket men jag har valt att åka hem. Det är en del personliga grejer som hänt och jag saknar mina vänner och min familj, sa Jessica innan hon packade sina väskor och lämnade "Big Brother". 

Jessica Pamlin lämnade huset efter bara två dagar. Bildkälla: Instagram/pamlinjessica

Under måndagens träder en ny deltagare in i huset, och det tro det eller ej – det är en helt vanlig person...

Produktionen bakom "Big Brother" har nämligen mötts av kritik tidigare då deltagarna Antonia "Anty" Johnson, Jessica Pamlin och Mergim Feka alla är influencerprofiler. 

Martin Forsten ny deltagare

Under måndagsmorgonen presenterade "Big Brother" den nya deltagaren. Han heter Martin Forsten och är 30 år gammal. 

Martin är snickare och kommer från Åkersberga.

Martin Forsten är ny deltagare i Big Brother. Bildkälla: TV4

– Jag är glad, omtänksam och lojal. Det tror jag att folk gillar med mig, säger han i sin presentationsvideo och tillägger att han har ett hett temperament. Han gillar även att diskutera med människor så till den grad att han "maler ner folk". 

I kommentarsfältet på Big Brothers Instagram har Martin redan hyllats för sin likhet med prins Carl Philip. Så till er som undrar – ja, han är singel!

Kommentera
Kopiera länk
Dela