Söndag 28 Nov
Stockholm

Isabella Löwengrip avslöjar detaljerna – så blir hennes nya liv

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar om sitt nya liv. Foto:

Isabella Löwengrip har sålt sitt livsverk Löwengrip Beauty och nu väntar en ny vardag för bloggaren och entreprenören. ​"En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare", skriver hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår stod det klart att bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har sålt sitt bolag Löwengrip Beauty till det norska företaget Dermanordic.

Försäljningen kom efter flera månader av skriverier och skandaler kring Löwengrip. Under hösten avslöjades det att Isabella under lång tid fejkat statistik. Detta gjorde att flera annonsörer flydde och Löwengrip tvingades säga upp mer än hälften av sin personal.

Hon ställde även in sin stora satsning i USA, sa upp våningen på Upper East Side i New York, sålde 30-miljoners villan på Lidingö och sparkade sitt hemmateam. Mer om skandalerna kring Löwengrip och hennes imperium kan du läsa här.

Isabella Löwengrip har nu sålt sitt livsverk. Bildkälla: Stella Pictures.

Tar en paus

I ett blogginlägg berättar nu Isabella om framtiden.

"Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro", skriver Isabella.

Hon ser fram emot en enklare vardag, något hennes ex-pojkvän Erik Selin, 52, har inspirerat henne till.

Isabella Löwengrip ska nu ta en paus. Bildkälla: Stella Pictures.

"En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare. Det är något som jag såg hos Erik (som idag är en av mina närmsta vänner), en enkelhet trots kapital och jag älskade den", skriver hon.

Isabella avslöjar vidare att hon inte kommer anställa några fler assistenter, kockar, chaufförer och liknande.

"Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv", skriver Isabella i sin blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela