Hon är Bachelor-Simons nya kärlek: "Sa klick"

Simon Hermanssons kärlekssaga från tv-programmet Bachelor blev inte långvarig efter att kamerorna stängts av. Men nu har han hittat kärleken på nytt.


Simon Hermansson, 29, var en av två killar i förra säsongen av Bachelor. Efter många veckors dejtande och avsnitt fyllda av kärlek, drama, och skandaler återstod bara två tjejer –  Isabella Larka, 30, och Patricia Hanjikova, 24. Sista rosen landade dock i händerna på Patricia och paret såg riktigt nyförälskade ut i sista avsnittet. 

Men romansen blev kort. Väl hemma i Sverige rök Simon och Patricia ihop under en utekväll vilket mer eller mindre avslutade relationen. Lagom till jul och nyår sågs Simon och Isabella Larka pussas på Instagram och Larka bekräftade att de dejtade igen. 

Konfrontation i Bachelor-studion. Bildkälla: TV4 Play
Isabella Larka och Simon firade jul tillsammans. Bildkälla: Simon Hermansson Instagram

Men vid alla hjärtans dag kom Simon med förslaget att auktionera ut sig själv som dejt – vilket inte helt gick hem hos Larka, som avslutade det hela. 

– Han frågade mig om det var okej att han skulle lotta ut sig själv för en dejt och jag kände inte att det var det, så då avslutade jag, sa hon då.

Hittat kärleken på nytt

Men nu har Simon hittat kärleken på nytt. 

Och det är ingen mindre än Olivia Hallman som vunnit hans hjärta. 

Till Hänt berättar Simon att de träffades på en tatueringsstudio. 

Olivia och Simon träffades på en tatueringsstudio. Bildkälla: Instagram

På Instagram skrev han nyligen ut en text där han beskriver känslorna. 

 ”Jag önskar att jag hade kunnat hålla det hemligt, men jag kan inte. Det är en tjej som fångat mitt hjärta, det gick fort, det sa bara klick. Tappar ord när jag tänker på henne. Hon får mig att skratta som ingen annan.Jag ler ständigt även om jag försöker sluta, skriver han och fortsätter:

"Jag har dykt så djupt nu att jag aldrig mer vill simma upp igen. Här passar jag perfekt. Det är knäppt hur fort det gick men när det är rätt så är det. Så som jag tittar på dig, så har jag velat känna i flera år”, avslutar han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!