Post Malone
Fansen är chockade efter flera virala videos på Post Malone.

Fansen i sorg efter nya videon på Post Malone: "Låt honom inte dö"

Flera nya videos på rapstjärnan Post Malone får nu fansen att bli rejält oroade, ledsna och chockade. Men själv hävdar Post Malone att han mår som en prins.


I flera klipp som sprids på sociala medier just nu så ser vi hur rapstjärnan Post Malone, 24, verkar vara helt borta. Ett klipp visar hur han snubblar omkring, rullar runt på scenen och ser fullkomligt väck ut. I ett annat klipp kan han knappt hålla ögonen öppna.

Tusentals av stjärnans fans gissar att han är påverkad av droger och alkohol, och många uttrycker sin oro. Vissa går så långt som att jämföra honom med sångerskan Amy Winehouse, som dog av alkoholförgiftning den 23 juli 2011.

Flera klipp på Post Malone sprids nu på sociala medier och gör fansen rejält oroliga. Bildkälla: TikTok

"Så läskigt"

På Twitter lyder några av reaktionerna:

"Det här är så sorgligt"

"Det här krossat mitt hjärta. Jag hoppas att han får den hjälp han behöver. Han är så otrolig och har så mycket mer att ge. Jag gråter. Hans team måste göra något"

"Han behöver hjälp. Det här är så oroväckande"

"Jag är ett stort fan och jag börjar bli riktigt orolig"

"Han är helt borta. Snälla låt inte Post Malone dö också"

"Videoklippen är så läskiga. Vi har förlorat så många artister till droger redan".

"Jag har aldrig mått bättre"

I fredags, den 6 mars, så gjorde Post Malones turné Posty's Runaway Tour ett nedslag i Memphis. Han valde då att kommentera de eskalerande drogryktena.

Post Malone förnekar att han går på droger och säger att han aldrig har mått bättre. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag går inte på droger. Jag har för fan aldrig mått bättre. Och det är därför jag kan kämpa hårt för de här showerna och trilla på golvet och göra alla dom där roliga sakerna. Men till alla er som oroar er, jag uppskattar kärleken och stödet, men jag mår helt jävla fantastiskt bra och jag knarkar inte, sa Post Malone från scenen, skriver XXL Magazine.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!