Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos galna lön tjänar 50 000 om dagen 

- 23/03/2020, 10:04 -

Bianca Ingrosso är ingen person som ligger och latar sig. Hon jobbar riktigt hårt – och det syns också i hennes plånbok. Nu avslöjar Expressen Biancas fantastiska lön.

Bianca Ingrosso, 25, har gjort kometkarriär som influencer. På Instagram har hon över 1 miljon följare och på Youtube är hon snart uppe och nosar på en halv miljon prenumeranter. Dessutom ser vi Bianca och hennes färgstarka familj i realityserien "Wahlgrens värld". Bianca är även en av jurymedlemmarna i TV4:s fredagsunderhållning "Talang".

I november 2018 lanserade hon sminkmärket CAIA Cosmetics som har blivit en riktig kassako – tidigare har Nyheter24 skrivit om hur de sommaren 2019 hade sålt för 20 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso drar in stora pengar. Bildkälla: Stella Pictures.

Att Bianca tjänar bra med cash är ingen hemlighet. Expressen har tittat närmare på Biancas ekonomi och det är fantastiska siffror. 

Hennes omsättning mer än dubblades – från 6,7 miljoner till galna 17,4 miljoner. Enligt Expressen hade Bianca intäkter på 1,5 miljoner kronor varje månad. 

Efter skatt fick Bianca intäkter på 8,5 miljoner kronor över ett års tid, skriver Expressen.

Inte illa!