Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgrens ord om dottern Biancas sjukdom. - Foto: Stella Pictures.

Pernillas ord om Bianca Ingrossos sjukdom: "Till er oroliga"

Bianca Ingrosso tror sig ha smittats av corona. Efter att hon blev frisk så gick hon ut och åt lunch med sina vänner – något som väckte starka reaktioner. Nu säger Biancas mamma Pernilla Wahlgren sitt om saken.


Bianca Ingrosso, 25, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, har tidigare berättat att de tror sig ha drabbats av coronaviruset. 

Paret satt i karantän i över två veckor. De hade feber, hosta, värk i leder och muskler samt förkylning. Varken Bianca eller Phillipe testade sig för corona, men var "säkra" på att det var vad de var sjuka i.

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp så att jag bara ville gråta. Jag kunde inte röra mig och allt det där, sa Bianca.

Gick på lunch med vännerna 

I en vlogg berättade Bianca att hon gick ut och åt lunch med sina vänner efter att ha stannat hemma ett par dagar efter att hon kände sig symptomfri. 

Detta fick Biancas fans att reagera, och i kommentarsfältet under hennes video reagerade flera på att hon lät förkyld och snorig i sin video.

Flera reagerade på att Bianca Ingrosso lät förkyld i sin video. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Några reaktioner löd:

"Hon snuvar flera fleeera gånger i videon. Komiskt att skriva att man då inte är snuvig"

"DU ÄR INTE FRISK. Näsan rinner, halsen är grötig och du har fortfarande ingen smak/lukt! Herregud hur kan du säga att du varit helt frisk i 5 dagar då?"

"Frisk?! Du är ju förkyld som tusan?"

Bianca själv förtydligade sedan på sin Instagram att hon var helt frisk när hon gick ut.

"Jag går inte ut om jag är sjuk. Det var därför jag stannade inne utan att öppna min dörr på två veckor. Och jag stannade hemma i fem dagar efter att jag blivit frisk för att inte smitta", skrev Bianca.

Bianca Ingrosso svarade på kritiken. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso/Svenska Bloggare

Pernillas ord om Bianca

Nu har även hennes mamma Pernilla Wahlgren, 52, sagt sitt om dotterns misstänkta corona och om fansens oro för Bianca.

"För alla som är oroliga så är hon helt frisk nu, och stannade hemma i fyra dagar efter att hon blev frisk, istället för de rekommenderade två  – så hon smittade inte längre och vi sågs inte varken innan eller under tiden hon var sjuk. Viktigt att klargöra, i tider som dessa, så ingen behöver rasa och förfasa sig i onödan…!", skriver Pernilla i sin blogg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .