Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernillas ord om Bianca Ingrossos sjukdom: "Till er oroliga"

- 09/04/2020, 11:12 -

Bianca Ingrosso tror sig ha smittats av corona. Efter att hon blev frisk så gick hon ut och åt lunch med sina vänner – något som väckte starka reaktioner. Nu säger Biancas mamma Pernilla Wahlgren sitt om saken.

Bianca Ingrosso, 25, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, har tidigare berättat att de tror sig ha drabbats av coronaviruset. 

Paret satt i karantän i över två veckor. De hade feber, hosta, värk i leder och muskler samt förkylning. Varken Bianca eller Phillipe testade sig för corona, men var "säkra" på att det var vad de var sjuka i.

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp så att jag bara ville gråta. Jag kunde inte röra mig och allt det där, sa Bianca.

Gick på lunch med vännerna 

I en vlogg berättade Bianca att hon gick ut och åt lunch med sina vänner efter att ha stannat hemma ett par dagar efter att hon kände sig symptomfri. 

Detta fick Biancas fans att reagera, och i kommentarsfältet under hennes video reagerade flera på att hon lät förkyld och snorig i sin video.

Bianca Ingrosso
Flera reagerade på att Bianca Ingrosso lät förkyld i sin video. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Några reaktioner löd:

"Hon snuvar flera fleeera gånger i videon. Komiskt att skriva att man då inte är snuvig"

"DU ÄR INTE FRISK. Näsan rinner, halsen är grötig och du har fortfarande ingen smak/lukt! Herregud hur kan du säga att du varit helt frisk i 5 dagar då?"

"Frisk?! Du är ju förkyld som tusan?"

Bianca själv förtydligade sedan på sin Instagram att hon var helt frisk när hon gick ut.

"Jag går inte ut om jag är sjuk. Det var därför jag stannade inne utan att öppna min dörr på två veckor. Och jag stannade hemma i fem dagar efter att jag blivit frisk för att inte smitta", skrev Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso svarade på kritiken. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso/Svenska Bloggare

Pernillas ord om Bianca

Nu har även hennes mamma Pernilla Wahlgren, 52, sagt sitt om dotterns misstänkta corona och om fansens oro för Bianca.

"För alla som är oroliga så är hon helt frisk nu, och stannade hemma i fyra dagar efter att hon blev frisk, istället för de rekommenderade två  – så hon smittade inte längre och vi sågs inte varken innan eller under tiden hon var sjuk. Viktigt att klargöra, i tider som dessa, så ingen behöver rasa och förfasa sig i onödan…!", skriver Pernilla i sin blogg.