Aviciis kompis blev tillsammans med hans ex – så gick det sen

Efter Aviciis död gick hans hittills okända flickvän Tereza Kacerova ut och berättade om sin sorg. Strax efteråt hittade hon kärleken på nytt i Tims vän Morten Breum.


Tim "Avicii" Bergling sörjs fortfarande över hela världen efter att han för exakt två år sedan hittades död, 28 år gammal, på sitt hotellrum i Oman. 

Kort efter Aviciis död trädde den tjeckiska modellen Tereza Kacerova fram och berättade att hon varit dj:ns ”hemliga flickvän” under hans sista år i livet. I ett öppet brev på Instagram skrev hon om förlusten och sorgen efter sin pojkvän.

Tereza Kacerova och Tim "Avicii" Bergling. Bildkälla: Instagram.

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt eller ett fruktansvärt misstag. Men nu har det börjat sjunka in att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen", skrev hon bland annat i det hjärtskärande brevet.

Men brevet möttes av både ris och ros. På sin Instagram tvingades hon ta emot elaka hatkommentarer från fans som misstänkte att hon försökte tjäna pengar och bli känd på Berglings död.

Och efter cirka ett år hände någonting. 

Hon blev nämligen kär på nytt. Men inte i vem som helst – utan i en vän till Tim. Nämligen den danska artisten och producenten Morten Breum. 

Morten har varit förband till många av Aviciis shower. Avicii har remixat hans låtar och de har många gemensamma vänner. Bildkälla: Morten Breum Instagram
Parets träffades i Los Angeles. Bildkälla: Morten Breum Instagram

Valet av partner mottogs av blandade reaktioner från fansen – detta då många ansåg att det var fel att han dejtade sin bortgångne väns ex-flickvän. 

”Jag är uppriktigt ledsen om det sårar någon att jag är tillsammans med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skrivit till mig privat och frågat: Varför just hon? Det finns så många tjejer. Men för mig finns inga andra”, skrev han i ett Instagraminlägg. 

Så gick det sen

Men hur gick det då egentligen sen? Är paret fortfarande tillsammans eller gick de skilda vägar?

Jo, de är faktiskt tillsammans än idag.

Paret är fortfarande tillsammans. Bildkälla: terezakacerova Instagram

På Instagram ser man att paret fortfarande håller ihop och ser ut att vara kärare än någonsin. 

"Morten gillar inte att ta bilder på oss men det gör jag så vi kompromissar och tar bilder på oss", skrev hon till sin senaste bild som publicerades för bara några dagar sedan. Bildkälla: terezakacerova Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.