Jasmine Armstrong och Martin Forsten i Big Brother
Jasmine Armstrong och Martin Forsten i Big Brother - Foto: TV4

"Big Brother"-Martin om kärleken till Jasmine: "Vill skaffa barn"

Det har slagit gnistor mellan Åkersberga-killen Martin Forstén och Jasmine Armstrong i "Big Brother"-huset. Nu berättar Martin om känslorna – och framtiden.


71 dagar. Så länge var snickaren Martin Forstén, 30, inne i "Big Brother"-huset. Men i måndags röstades han ut av tittarna. Hans tid i dokusåpan har kommit att präglas av kärleksrelationen till deltagaren Jasmine Armstrong, 26.

Jasmine Armstrong och Martin Forstén hittade varandra i "Big Brother". Bildkälla: TV4

Jasmine och Martins förhållande fick sig en törn för ett par veckor sedan då det uppdagades att han hade kysst deltagaren Amilia Stapelfeldt. Något han själv inte minns.

– Det var inte lika allvarligt som jag trodde att det skulle vara, men jag har fortfarande ångest över att det har hänt och förstår Jasmines reaktion. Hon är ovetandes också och det var ett snedsteg jag gjorde. Jag är extremt ångerfull, men trodde faktiskt att det skulle vara värre, säger Martin i en intervju med Aftonbladet.

Martin Forstén från Åkersberga tvingades lämna "Big Brother" efter 71 dagar. Bildkälla: TV4

Vill skaffa barn med Jasmine

En sak är Martin övertygad om i alla fall – han och Jasmine är fortfarande kära i varandra, och till Aftonbladet säger Martin att hon är tjejen som han vill bilda familj med.

– Jag vill ge henne en chans och kommer kriga för att vi ska träffas på utsidan. Vi får se hur det känns när hon kommer ut och båda har hunnit landa. Jag tror att det här kommer funka och jag vill det, säger Martin till Aftonbladet.

Finalen av "Big Brother" äger rum den 18 maj.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!