Fredag 1 Jul
Stockholm

Paow bekräftar relationen med PH-stjärnan – med nya Instagram bilden

Paulina "Paow" Danielsson har synts umgås med flitigt med Paradise Hotel-profilen Mattias Helén. Nu bekräftar hon att de är mer än bara vänner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det är få Paradise Hotel-fans som undgått stjärnskottet Mattias Hélen, 19, som är en av årets mest färgstarka deltagare. 

Mattias arbetar vanligtvis på sin pappas åkeri utanför Uppsala där arbetsdagarna oftast innefattar att köra lastbil, men en dag för drygt ett år sedan så förändrades livet drastiskt. 

Mattias Helén gjorde succé i Paradise Hotel 2020. Bildkälla: Viafree

Han blev nämligen utbjuden på date i programmet "Hemliga beundrare" där han fångade tittarnas uppmärksamhet med bravur. Detta gjorde i sin tur att hans tv-resa fortsatte. Dagen efter blev han nämligen uppringd av TV3-produktionen som ville ha med honom i Paradise Hotel. 

Om han tvekade? Inte det minsta. 

– Dom ringde upp mig redan dagen efter. Då tänkte jag att en sån här chans får man bara en gång i livet, berättade han i en intervju med Nyheter24.

Men sedan gick veckorna och Mattias trodde att han blivit bortglömd. Men så var inte fallet. Han kom nämligen med. 

– Jag väntade med att berätta för farsan tills det bara var två veckor kvar. Var ju kul att säga "du farsan jag kommer inte att kunna jobba på typ fem veckor hoppas det är ok". Och han blev ju inte direkt glad. Men det la sig lite så mamma hjälpte mig till och med att packa så jag inte skulle glömma någonting, berättade han när han gästade podden "I sanningens namn". 

"Träffades under en utekväll"

Efter inspelningen stötte Mattias och Paulina "Paow" Danielsson på varandra under en utekväll och fattade snabbt tyckte för varandra. De har synts umgås flitigt – men båda har nekat till att de är mer än bara vänner – tills nu. 

"Mer än vänner", skriver Paow. Bildkälla: Kattpaow Instagram

"Aldrig bråkat"

Paulina berättar vidare under frågestunden på Instagram att hon och Mattias har väldigt mysigt tillsammans och aldrig bråkar. 

Paow lägger korten på bordet. Bildkälla: Kattpaow
Paow och Mattias ser verkligen ut att trivas i varandras sällskap. Bildkälla: Kattpaow Instagram

Duon syns åka omkring i Mattias lastbil, mysa ute på middagar, fika, avnjuta härliga hemmakvällar tillsammans med vänner och helt enkelt njuta av varandras sällskap. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.