Anna Book och Pernilla Wahlgren
Bråket fortsätter mellan Anna Book och Pernilla Wahlgren - Foto: Stella Pictures

Storbråk mellan Anna Book och Pernilla Wahlgren: "Vänta gumman"

Det stora skönhetsbråket mellan Pernilla Wahlgren och Anna Book började med att Pernilla kommenterade på Annas Instagram och skrev att hon använde filter på sina selfies. Nu fortsätter bråket.


På Instagram har Anna Book, 49, över 55 000 följare och hon bjuder ofta sina fans på selfies och oförglömliga captions. Flera av Annas följare har reagerat på att hon ser väldigt slät ut på sina bilder – något som de gissar handlar om "snygg-filter".

Detta blev snabbt en vild debatt i Annas kommentarsfält – och en av de som bestämde sig för att göra sin röst hörd var Annas artistkollega Pernilla Wahlgren, 52...

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda, och det får väl du också använda om du tycker att det är kul", skrev Pernilla bland annat.

Anna svarade då att hennes bilder var suddiga på grund av hennes trasiga mobil, och hon rasade över att bli kallad för lögnare.

I en kommentar till ett fan på Instagram skrev Anna att hemligheten bakom hennes släta hy är arvsanlag, att hon inte röker, inte började dricka alkohol förrän hon var 30 år och har mycket sex.

"Det är barnsligt"

Det infekterade bråket mellan Anna och Pernilla har fortsatt, och i en intervju med Expressen säger Anna att hon fortfarande inte har fått någon ursäkt från Pernilla.

– Jag tycker det är barnsligt, ring mig. Prata med mig då. Hon är välkommen. Jag kan komma till hennes podd så kan vi snacka. Det är inga problem. Men hon ska inte kalla mig för feg. Vänta lite gumman, om du ska gå upp i ringen, då är det kanske bra att du inte vet vem du ska möta, säger Anna till Expressen.

Anna Book uppmanar Pernilla Wahlgren att slå henne en signal. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna säger även att Pernilla ska vara glad över att Anna inte nappat på erbjudanden om att göra realityserie – och att hon kanske ska ändra sig på den punkten.

Detta tar inte Pernilla på särskilt stort allvar.

– Vad ska jag säga om det?! Man kan inte bara sitta och bestämma att man ska få en realityserie, man måste få ett erbjudande. Jag tar allt hon säger med en nypa salt, säger Pernilla till Expressen.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Pernillas dotter Bianca Ingrosso stöttade Anna i bråket. Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.