Måndag 29 Nov
Stockholm

Storbråk mellan Anna Book och Pernilla Wahlgren: "Vänta gumman"

Anna Book och Pernilla Wahlgren
Bråket fortsätter mellan Anna Book och Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures

Det stora skönhetsbråket mellan Pernilla Wahlgren och Anna Book började med att Pernilla kommenterade på Annas Instagram och skrev att hon använde filter på sina selfies. Nu fortsätter bråket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På Instagram har Anna Book, 49, över 55 000 följare och hon bjuder ofta sina fans på selfies och oförglömliga captions. Flera av Annas följare har reagerat på att hon ser väldigt slät ut på sina bilder – något som de gissar handlar om "snygg-filter".

Detta blev snabbt en vild debatt i Annas kommentarsfält – och en av de som bestämde sig för att göra sin röst hörd var Annas artistkollega Pernilla Wahlgren, 52...

”Men snälla. Nu måste jag reagera. Det är helt okej att använda olika filter om man tycker det är kul. Men då får man också ta att vissa som ser bilden kommenterar detta, och stå för det. Vissa av dina bilder har ju ett hitte på-filter som barn mest brukar använda, och det får väl du också använda om du tycker att det är kul", skrev Pernilla bland annat.

Anna svarade då att hennes bilder var suddiga på grund av hennes trasiga mobil, och hon rasade över att bli kallad för lögnare.

I en kommentar till ett fan på Instagram skrev Anna att hemligheten bakom hennes släta hy är arvsanlag, att hon inte röker, inte började dricka alkohol förrän hon var 30 år och har mycket sex.

"Det är barnsligt"

Det infekterade bråket mellan Anna och Pernilla har fortsatt, och i en intervju med Expressen säger Anna att hon fortfarande inte har fått någon ursäkt från Pernilla.

– Jag tycker det är barnsligt, ring mig. Prata med mig då. Hon är välkommen. Jag kan komma till hennes podd så kan vi snacka. Det är inga problem. Men hon ska inte kalla mig för feg. Vänta lite gumman, om du ska gå upp i ringen, då är det kanske bra att du inte vet vem du ska möta, säger Anna till Expressen.

Anna Book uppmanar Pernilla Wahlgren att slå henne en signal. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna säger även att Pernilla ska vara glad över att Anna inte nappat på erbjudanden om att göra realityserie – och att hon kanske ska ändra sig på den punkten.

Detta tar inte Pernilla på särskilt stort allvar.

– Vad ska jag säga om det?! Man kan inte bara sitta och bestämma att man ska få en realityserie, man måste få ett erbjudande. Jag tar allt hon säger med en nypa salt, säger Pernilla till Expressen.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Pernillas dotter Bianca Ingrosso stöttade Anna i bråket. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela