Torsdag 9 Dec
Stockholm

Herrgård, villa och lyxvåning – så bor de svenska kändisarna

Så bor de svenska kändisarna
Bianca Ingrosso, Laila Bagge och Sanna Lundell – så bor de svenska kändisarna. Foto: Stella Pictures.

Har du också varit nyfiken på att se hur våra svenska kändisar bor? Nyheter24 tar en närmre titt på hur det ser ut hemma hos Bianca Ingrosso, Laila Bagge, Mikael Persbrandt och Pernilla Wahlgren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerprofilen Bianca Ingrosso, 25, bor i riktigt flådig lägenhet på Östermalm, och där trivs hon och pojkvännen Phillipe Cohen riktigt bra. Det är en riktigt tjusig trerummare på 74 kvadratmeter, och Bianca visar ofta upp sitt hem på sociala medier. Biancas sekelskiftsvåning är värderad till 7,1 miljoner kronor enligt Booli.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso trivs på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge bor i en härlig villa på Lidingö utanför Stockholm. Lailas villa är 164 kvadratmeter stor och har en tillhörande enormt tomt.

Dessutom har Laila en härlig pool där hon och sambon Korosh Kananian gärna tar ett dopp eller flera när vädret tillåter. Enligt Booli är Lailas villa värderad till nästan 11 miljoner kronor.

Laila Bagge bor i en riktigt lyxig villa på Lidingö. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren Mikael Persbrandt och journalisten Sanna Lundell bor i en enorm herrgård i Sorunda. Enligt Expressen kostade herrgården 14,4 miljoner kronor.

Herrgården, som heter Stora Lundby gård, utgörs av elva rum och är hela 500 kvadrameter stor. Dessutom finns stall – något som är en riktig dröm för Sanna som är väldigt hästintresserad. 

I en intervju med Sköna hem har Sanna berättat att hon var sugen på att köpa gården redan för flera år sedan – men då var tajmingen inte bra. 

– Jag och Micke var särbor, vår relation var strulig och hela tiden på gränsen till att ta slut. Sedan dök det upp på marknaden igen och då kände jag att det var meningen, förklarade Sanna då.

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt trivs med lugnet på landet. Bildkälla: Stella Pictures.

Precis som Laila Bagge så bor Pernilla Wahlgren på kändistäta Lidingö. Pernillas villa, som vi har sett en hel del utav i "Wahlgrens värld", utgörs av sex rum och är 129 kvadratmeter stor. Enligt Booli är Pernillas villa värderad till 10,2 miljoner kronor.

Pernilla Wahlgren bor även hon på kändistäta Lidingö. Bildkälla: Stella Pictures.

Se kändisarnas härliga hem i klippet ovan!

Kommentera
Kopiera länk
Dela