Bianca Ingrossos nya barnbesked.
Bianca Ingrossos nya barnutspel. - Foto: Erik Simander/TT, Stella Pictures

Bianca Ingrossos nya barnutspel: "Är jag redo?"

Bianca Ingrosso säger att hon alltid sagt att hon vill ha barn vid 25 års ålder – och nu har influencern nått den åldern. Men hon vet samtidigt inte om hon är redo än.


Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohen, 26, är numera sambos.

Fastän Bianca varit öppen med att hon och Phillipe stundtals bråkar intensivt, så menar hon att sambolivet hittills gått förvånansvärt bra.

– Det rullar på med sambolivet, Phillipe jobbar hemifrån nu. Jag trodde att vi skulle bråka mer för vi är ändå ett par som tjafsar ibland. Men vi har liksom inte bråkat så mycket utan inte pratat med varandra... Vi har två soffor och det är superskönt. Vi har ändå faktiskt lyckats ganska bra, jag är nästan chockad, säger hon till Aftonbladet.

Bianca får sedan frågan om det inte är läge att försöka skaffa barn nu när läget är så lugnt.

– Är jag redo för det? Åh, jag vet inte... Jag har alltid sagt att när jag är 25 år ska jag ha barn och nu är jag det. Jag hoppas att jag kan få barn, och jag vill ha barn, jag har alltid velat ha barn, svarar hon.

Och fortsätter:

–  Vi försöker inte, det får hända när det händer. Men jag längtar tills jag blir mamma.

Läs mer: Herrgård, villa och lyxvåning –  så bor de svenska kändisarna

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.