Söndag 1 Aug
Stockholm

Paolo Robertos mystiska ord: "Tog ett dumt beslut inatt"

Paolo Roberto
Paolo Roberto. Foto: Stella Pictures

UPPDATERAD. Paolo Roberto berättar att han har fattat ett "riktigt dumt beslut" som kommer att "ta ifrån honom hans kärlek, barnens respekt, hans företag, tv-kontrakt och allt han kämpat för".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

UPPDATERAD. Redan i mars 2019 skrev Nyheter24 om att Paolo Roberto, 50, har hittat kärleken i gymnasten och den tidigare elitryttaren Elin Härkönen, 25. 

– Vi är lyckliga och hon är en fantastisk människa. Det finns ingen gladare och med mer positiv än vad hon har, berättade Paolo i en intervju med Rix MorronZoo.

Men under fredagsmorgonen skrev Paolo ett väldigt personligt meddelande på sin Instagram. Det var långt ifrån den glada Paolo vi är vana vid. Vad som har utlöst det hela vet vi ännu inte. Men under natten till fredagen har något hänt som har skakat om Paolos tillvaro helt.

Paolo skriver att han har krossat sig själv och att det den "här gången inte finns någon förlåtelse".

"Jag är en parasit som ska utrotas!"

"När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse... För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet. Det betyder att du behöver gå emot 100% av vad du står för. Det betyder att du måste förlora varje gnutta av hopp", skriver han och fortsätter: 

"Det betyder att du måste strunta i all typ av moral du någonsin stått för. Det betyder att du förlorar all kärlek du någonsin känt. Det betyder att du varit illojal mot alla du varit lojal mot. Det betyder att du är ingen och mycket mindre än så. Jag är helt enkelt en parasit som ska utrotas! Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, mina barns respekt, mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år."

Han avslutar med att skriva:

"Och vet ni vad? Det är rätt åt mig! Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ", skriver han.

Del av det som Paolo Roberto publicerade på sin Instagram under fredagsmorgonen.

Bara två timmar efter att Paolo skrev ut inlägget så publicerade även Elin ett inlägg på sin Instagram.

"Aldrig känt mig så tom", skrev hon.

Elins inlägg på Instagram lämnade också många frågetecken.

Elin har även avföljt Paolo Roberto på Instagram.

Under 80-talet var proffsboxaren Paolo känd som "kungen av Kungsan". Sin debut som skådespelare gjorde han i "Stockholmsnatt" 1987. Han har även spelat i kultfilmer som "Sökarna" och "9 millimeter". År 2009 spelade Roberto sig själv i "Flickan som lekte med elden".

De senaste åren har han blivit en folkkär tv-profil och synts i bland annat "Let's Dance". Han har varit programledare för "Expedition Robinson" och sedan 2015 har han varit programledare för "Farmen" i TV4.

Paolo är även känd för livsmedelsmärket Paolos med ett sortiment av bland annat pasta, olivoljor och pizzor.

Erkände under fredagen: "Har köpt sex"

Under fredagseftermiddagen gick Paolo Roberto ut och erkände att han har köpt sex.

– Jag har köpt sex, berättar Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

I intervjun, som gjordes bara timmar efter att Paolo hade erkänt, så berättar Paolo att det är första gången han har köpt sex. 

Under fredagseftermiddagen gick Paolo Roberto ut och berättade att han har köpt sex. Bildkälla: TV4

– Jag hittade det smutsigaste som finns. Jag ville döva hålet som finns hos mig, säger Paolo och fortsätter:

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, säger han i intervjun.

– Det är det absolut smutsigaste och vidrigaste man kan göra mot en annan människa, säger Paolo.

I intervjun berättar Paolo att han själv blivit utsatt för övergrepp som liten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela