Torsdag 29 Jul
Stockholm

Justin Bieber om sexet: "Jag skulle ha väntat"

Paret Bieber håller kontakten med fans genom livesända videoklipp på Facebook.
Paret Bieber håller kontakten med fans genom livesända videoklipp på Facebook. Foto: Jordan Strauss/TT

Paret Bieber, som gifte sig för inte så länge sedan, har varit väldigt aktiva på sociala medier under corona-epidemin. De har bland annat startat en livesänd serie på Facebook där de pratar om olika livsbeslut, bland annat om sex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När det stora, maffiga bröllopet mellan Hailey Bieber, 23, och Justin Bieber arrangerades, var det faktiskt andra gången paret lovade varandra evig kärlek.

Bildkälla: Chris Young/TT

Pratar om livsbeslut

I en ny livesänd serie som paret Bieber börjat publicera på Facebook i coronatider, berättar de och diskuterar om olika livsbeslut.

Livesändningarna har handlat om bland annat deras uppbrott år 2016. Under en av livesändningarna öppnar Bieber upp sig för sina fans, efter att han tog emot frågan om det är något han skulle ändra på om han fick gå tillbaka i tiden.

– Jag ångrar ingenting eftersom jag tror att det definierar dig. Du lär dig från saker du gjort, men om jag skulle åka tillbaka i tiden och inte behöva möta flera av de smärtsamma saker jag gått igenom så skulle jag väntat med att ha sex tills jag gifte mig, säger han i videon.

Vill hjälpa andra

Justin Bieber tror på att öppna upp sig om ämnet, då han hoppas på att det ska hjälpa andra i valet och kvalet, skriver Aftonbladet.

– Sex kan vara förvirrande när du är sexuellt aktiv med vem som helst, så är det. Jag skulle antagligen ha väntat tills jag gifte mig, fortsätter han.

Hailey Bieber kan inte riktigt hålla med sin man:

– Jag vet inte om jag skulle säga samma sak, men vi har olika erfarenheter av allt, säger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela