Paret Bieber håller kontakten med fans genom livesända videoklipp på Facebook.
Paret Bieber håller kontakten med fans genom livesända videoklipp på Facebook. - Foto: Jordan Strauss/TT

Justin Bieber om sexet: "Jag skulle ha väntat"

Paret Bieber, som gifte sig för inte så länge sedan, har varit väldigt aktiva på sociala medier under corona-epidemin. De har bland annat startat en livesänd serie på Facebook där de pratar om olika livsbeslut, bland annat om sex.


När det stora, maffiga bröllopet mellan Hailey Bieber, 23, och Justin Bieber arrangerades, var det faktiskt andra gången paret lovade varandra evig kärlek.

Bildkälla: Chris Young/TT

Pratar om livsbeslut

I en ny livesänd serie som paret Bieber börjat publicera på Facebook i coronatider, berättar de och diskuterar om olika livsbeslut.

Livesändningarna har handlat om bland annat deras uppbrott år 2016. Under en av livesändningarna öppnar Bieber upp sig för sina fans, efter att han tog emot frågan om det är något han skulle ändra på om han fick gå tillbaka i tiden.

– Jag ångrar ingenting eftersom jag tror att det definierar dig. Du lär dig från saker du gjort, men om jag skulle åka tillbaka i tiden och inte behöva möta flera av de smärtsamma saker jag gått igenom så skulle jag väntat med att ha sex tills jag gifte mig, säger han i videon.

Vill hjälpa andra

Justin Bieber tror på att öppna upp sig om ämnet, då han hoppas på att det ska hjälpa andra i valet och kvalet, skriver Aftonbladet.

– Sex kan vara förvirrande när du är sexuellt aktiv med vem som helst, så är det. Jag skulle antagligen ha väntat tills jag gifte mig, fortsätter han.

Hailey Bieber kan inte riktigt hålla med sin man:

– Jag vet inte om jag skulle säga samma sak, men vi har olika erfarenheter av allt, säger hon.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.