Måndag 2 Aug
Stockholm

Therése Lindgren i tårar: "Paolo Roberto, din jävla äckelgubbe"

Therese Lindgren och Paolo Roberto
Therese Lindgren går till hård attack mot Paolo Roberto. Foto: Henrik Montgomery/TT, TV4

– Det är inte att självskada när du våldtar en annan person. Det är inte att skada sig själv det är att skada någon annan din jävla idiot. Alltså jag blir så jävla arg, säger Therése Lindgren om Paolo Roberto.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paolo Roberto, 51, greps den 15 maj utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm. I lägenheten hade han köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo ska nu utredas för oaktsam våldtäkt, ett brott som kan ge fyra års fängelse.

I en intervju med TV4 så erkände Paolo Roberto att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

Förlorat flera jobb

Paolo, som de senaste åren varit framgångsrik både som programledare och entreprenör har nu förlorat i princip alla sina jobb. 

Han fick sparken från TV4, Rix FM, K-Rauta och hotellet Körunda Golf- och konferenshotell. Även den exklusiva herrklubb där Paolo Roberto har varit minoritetsägare har beslutat sig för att porta Paolo och bryta samarbetet.

Idag stod det även klart att livsmedelsmärket Paolos har köpt ut Paolo – för 126 kronor. Paolos ex-fru Lena Arrelöv har varit styrelseledamot och ordförande i Paolos bolag Punch Drunk Entertainment. Även hon bryter allt samröre med Paolo.

Paolo Roberto och Lena Arrelöv har fortsatt att jobba tillsammans sedan sin skilsmässa år 2012. Nu bryter även hon allt samarbete med ex-maken. Bildkälla: Stella Pictures.

Under helgen har Paolo mötts av massiv kritik från bland annat Alexander Schulman, Alexander Karim, Veronica Maggio, Leif GW Persson och Molly Hammar.

"Äckliga vidriga Paolo Roberto"

Youtubestjärnan, influencern och entreprenören Therése Lindgren, 33, riktar nu även hon brinnande kritik mot Paolo. 

Om sin vlogg med titeln "Såhär förbannad har ni aldrig sett mig" skriver hon om "Äckliga vidriga Paolo Roberto och alla andra som ägnar sig åt att betala för att utnyttja utsatta kvinnors kroppar."

Therése ger även känga till de som blev chockade eller förvånade över att Paolo köpt sex.

Therése Lindgren. Bildkälla: Stella Pictures.

– Men vafan! Hur kunde ni inte tro det? Inte om just honom, men är det inte så att var tionde man har köpt sex, säger Therése.

Therese säger att vi nog alla känner någon som har köpt sex eller begått sexuellt våld mot kvinnor.

– Vi alla känner dom här jävla asen, säger Therése.

Tror inte att det var första gången

Hon riktar även kritk mot det faktum att Paolo satt i Nyhetsmorgon och berättade om sitt "självskadebeteende". Therése storgråter när hon pratar.

– Det är inte att självskada när du våldtar en annan person. Det är inte att skada sig själv det är att skada någon annan din jävla idiot. Alltså jag blir så jävla arg, säger Therése och torkar bort tårarna.

Hon är även otroligt skeptisk till Paolos ord om att det skulle vara första gången han har köpt sex.

– Det var nog första gången Paolo. Vad sjukt att du blev påkommen första gången. Vilken jävla otur. Typiskt. Nej alltså. Stå upp för vad du gör ditt jävla äckel vill jag skrika till den där jävla människan. Din jävla äckelgubbe!, säger hon i vloggen.

Se Therése Lindgrens vlogg i sin helhet här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela