Therese Lindgren och Paolo Roberto
Therese Lindgren går till hård attack mot Paolo Roberto. - Foto: Henrik Montgomery/TT, TV4

Therése Lindgren i tårar: "Paolo Roberto, din jävla äckelgubbe"

– Det är inte att självskada när du våldtar en annan person. Det är inte att skada sig själv det är att skada någon annan din jävla idiot. Alltså jag blir så jävla arg, säger Therése Lindgren om Paolo Roberto.


Paolo Roberto, 51, greps den 15 maj utanför en lägenhet på Grevgatan 10 på Östermalm. I lägenheten hade han köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

– Du köper en annan kvinnas kropp. Säkert någon som är dit-tvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa Paolo i en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt.

Paolo ska nu utredas för oaktsam våldtäkt, ett brott som kan ge fyra års fängelse.

I en intervju med TV4 så erkände Paolo Roberto att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

Förlorat flera jobb

Paolo, som de senaste åren varit framgångsrik både som programledare och entreprenör har nu förlorat i princip alla sina jobb. 

Han fick sparken från TV4, Rix FM, K-Rauta och hotellet Körunda Golf- och konferenshotell. Även den exklusiva herrklubb där Paolo Roberto har varit minoritetsägare har beslutat sig för att porta Paolo och bryta samarbetet.

Idag stod det även klart att livsmedelsmärket Paolos har köpt ut Paolo – för 126 kronor. Paolos ex-fru Lena Arrelöv har varit styrelseledamot och ordförande i Paolos bolag Punch Drunk Entertainment. Även hon bryter allt samröre med Paolo.

Paolo Roberto och Lena Arrelöv har fortsatt att jobba tillsammans sedan sin skilsmässa år 2012. Nu bryter även hon allt samarbete med ex-maken. Bildkälla: Stella Pictures.

Under helgen har Paolo mötts av massiv kritik från bland annat Alexander Schulman, Alexander Karim, Veronica Maggio, Leif GW Persson och Molly Hammar.

"Äckliga vidriga Paolo Roberto"

Youtubestjärnan, influencern och entreprenören Therése Lindgren, 33, riktar nu även hon brinnande kritik mot Paolo. 

Om sin vlogg med titeln "Såhär förbannad har ni aldrig sett mig" skriver hon om "Äckliga vidriga Paolo Roberto och alla andra som ägnar sig åt att betala för att utnyttja utsatta kvinnors kroppar."

Therése ger även känga till de som blev chockade eller förvånade över att Paolo köpt sex.

Therése Lindgren. Bildkälla: Stella Pictures.

– Men vafan! Hur kunde ni inte tro det? Inte om just honom, men är det inte så att var tionde man har köpt sex, säger Therése.

Therese säger att vi nog alla känner någon som har köpt sex eller begått sexuellt våld mot kvinnor.

– Vi alla känner dom här jävla asen, säger Therése.

Tror inte att det var första gången

Hon riktar även kritk mot det faktum att Paolo satt i Nyhetsmorgon och berättade om sitt "självskadebeteende". Therése storgråter när hon pratar.

– Det är inte att självskada när du våldtar en annan person. Det är inte att skada sig själv det är att skada någon annan din jävla idiot. Alltså jag blir så jävla arg, säger Therése och torkar bort tårarna.

Hon är även otroligt skeptisk till Paolos ord om att det skulle vara första gången han har köpt sex.

– Det var nog första gången Paolo. Vad sjukt att du blev påkommen första gången. Vilken jävla otur. Typiskt. Nej alltså. Stå upp för vad du gör ditt jävla äckel vill jag skrika till den där jävla människan. Din jävla äckelgubbe!, säger hon i vloggen.

Se Therése Lindgrens vlogg i sin helhet här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.