Paolo Roberto
Paolo Roberto söker nu jobb.

Nu söker Paolo Roberto nya jobb: "Lagar mat åt er"

Efter att Paolo Roberto erkände att han har köpt sex så förlorade han snabbt alla sina uppdrag. Nu söker Paolo nya jobb via Instagram.


Den 15 maj slog Norrmalmspolisen och människohandelsgruppen vid polisens nationella operativa avdelning till med en razzia. Utanför en lägenhet på den exklusiva adressen Grevgatan 10 på Östermalm i Stockholm så greps Paolo Roberto, 51.

Detta då han för 1 500 kronor köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder".

Paolo kan ha gjort sig skyldig till oaktsam våldtäkt, något som nu ska utredas av åklagare. Det är ett brott vars maxstraff är fyra års fängelse.

I en intervju med TV4:s Jenny Strömstedt så erkände Paolo Roberto att han har köpt sex. Bildkälla: TV4

Fick sparken från alla jobb

Paolo Roberto fick sparken från i princip alla sina jobb. Han fick sparken från TV4 och radiokanalen Rix FM bröt samarbetet. K-Rauta har avslutat sin kampanj med Paolo, och även hotellet Körunda Golf- och konferenshotell har stoppat allt samarbete med Paolo.

Även den exklusiva herrklubb där Paolo Roberto har varit minoritetsägare har beslutat sig för att porta Paolo och bryta helt med honom.

Paolo Roberto portades från den exklusiva herrklubben. Bildkälla: Instagram

För livsmedelsmärket Paolos så var Paolo Roberto ansiktet utåt i många år. Men de köpte ut Paolo för 126 kronor, och matvarorna har reats ut på hyllorna de senaste veckorna.

Paolo Robertos ex-fru Lena Arrelöv är styrelseledamot och ordförande i Paolos bolag Punch Drunk Entertainment. Efter skilsmässan år 2012 har Paolo och Lena jobbat tillsammans och hon har varit involverad i två av Paolos bolag. Även hon har nu klippt med Paolo.

Paolo Roberto och Lena Arrelöv har fortsatt att jobba tillsammans sedan sin skilsmässa år 2012. Nu bryter även hon allt samarbete med ex-maken. Bildkälla: Stella Pictures.

Erbjuder sig att vara personlig tränare

På Instagram skrev Paolo för några dagar sedan att han begått ett stort misstag, och att allt han tidigare haft nu är borta

"Det innebär också min försörjning. Jag ber därför om förståelse för att jag inte ger upp för det är jag skyldig dem som är nära. Jag har ett ansvar som förälder, försörjare och människa", skrev Paolo och fortsatte:

"Därför måste jag snart börja arbeta och fortsätta leva. Träning och mat är det jag kan och detta är det forum jag har kvar. Det betyder inte att allt är som förr utan bara att jag tar mitt ansvar. Och avslutningsvis så förstår jag att mina ursäkter inte kommer att bli godtagna av speciellt många men ursäkter är inte till för att ändra det förflutna utan de är till för att förändra framtiden", skrev han.

Nu har Paolo ändrat sin presentation på Instagram där han nu erbjuder sina tjänster.

"Behöver du en PT inboxa mig! (Har ett eget gym i Nacka)", skriver han.

Paolo är även redo att ställa sig i köket igen. "Vill ni att jag ska laga mat till er inboxa mig!", skriver han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!