Fredag 17 Sep
Stockholm

Nina Glimsell och Dennis Mlivic har gjort slut

1 av 2
2 av 2

Det är på Instagram som Nina Glimsell meddelar att hon och Dennis Mlivic gjort slut. Paret träffades i Celebrity Ex on the beach.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i årets fartfyllda säsong av Celebrity Ex on the beach som Dennis Mlivic och dokusåpadrottningen Nina Glimsell fann varandra. 

Nina och Dennis fann varandra inne i huset. Bildkälla: Instagram

Inne i huset växte kärleken och under en frågestund fick Dennis frågan om han var kär i Nina och svarade då "Ja". 

Efter inspelningen åkte duon på en resa där de fick lära känna varandra bättre. Äventyret har man kunnat följa på Dennis Youtubekanal. 

På Ninas Youtubekanal har tittarna istället kunnat följa med i parets vardag där de hängt med vänner och familj i Helsingborg där Dennis bor, och Göteborg där Nina bor. 

"Vi är så pass mycket med varandra så det känns som att vi bor med varandra. Men det får vi ta framöver", berättade Nina i en video. 

Men under fredagen gick Nina ut med beskedet som kom som en chock för hennes följare. 

Hon och Dennis har gått skilda vägar. 

"Det går inte att beskriva hur ont det gör", skriver Nina. Bildkälla: Instagram
"Vi får inte vara för hårda mot oss själva som jag är just nu". Bildkälla: Instagram

Vad det är som gjort att paret gjort slut är ännu oklart. Nina möter just nu starkt stöd i sitt kommentarsfält från sina följare. 

Även Dennis har skrivit ut ett inlägg där han berättar att de "skiljs åt som vänner" och att det inte är någonting särskilt som gjort att de brutit. 

Dennis skrev ut ett inlägg. Bildkälla.Instagram

"Vi skiljs åt som vänner och det är inget särkilt som har hänt utan ibland är tiden inte rätt helt enkelt. Oavsett hur ont det gör i kroppen nu kommer jag uppskatta våra 9 månader tillsammans", skriver Dennis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela