1 av 2
2 av 2

Nina Glimsell och Dennis Mlivic har gjort slut

Det är på Instagram som Nina Glimsell meddelar att hon och Dennis Mlivic gjort slut. Paret träffades i Celebrity Ex on the beach.


Det var i årets fartfyllda säsong av Celebrity Ex on the beach som Dennis Mlivic och dokusåpadrottningen Nina Glimsell fann varandra. 

Nina och Dennis fann varandra inne i huset. Bildkälla: Instagram

Inne i huset växte kärleken och under en frågestund fick Dennis frågan om han var kär i Nina och svarade då "Ja". 

Efter inspelningen åkte duon på en resa där de fick lära känna varandra bättre. Äventyret har man kunnat följa på Dennis Youtubekanal. 

På Ninas Youtubekanal har tittarna istället kunnat följa med i parets vardag där de hängt med vänner och familj i Helsingborg där Dennis bor, och Göteborg där Nina bor. 

"Vi är så pass mycket med varandra så det känns som att vi bor med varandra. Men det får vi ta framöver", berättade Nina i en video. 

Men under fredagen gick Nina ut med beskedet som kom som en chock för hennes följare. 

Hon och Dennis har gått skilda vägar. 

"Det går inte att beskriva hur ont det gör", skriver Nina. Bildkälla: Instagram
"Vi får inte vara för hårda mot oss själva som jag är just nu". Bildkälla: Instagram

Vad det är som gjort att paret gjort slut är ännu oklart. Nina möter just nu starkt stöd i sitt kommentarsfält från sina följare. 

Även Dennis har skrivit ut ett inlägg där han berättar att de "skiljs åt som vänner" och att det inte är någonting särskilt som gjort att de brutit. 

Dennis skrev ut ett inlägg. Bildkälla.Instagram

"Vi skiljs åt som vänner och det är inget särkilt som har hänt utan ibland är tiden inte rätt helt enkelt. Oavsett hur ont det gör i kroppen nu kommer jag uppskatta våra 9 månader tillsammans", skriver Dennis.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.