Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför slutade Alice och Bianca att podda: "Tappade vår vänskap"

- 20/07/2020, 10:18 -

Det är i podden "Måndagsvibe" som Bianca Ingrosso berättar om den egentliga anledningen till varför hon och Alice Stenlöf och slutade podda.

Denna vecka har Bianca Ingrosso tagit en paus i semestern för att gästa Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallins podd "Måndagsvibe". Och det bjuds på en hel del skvaller och uppdateringar om livet. 

En av de första frågorna tjejerna frågar Bianca är hur det kommer sig att hon och Alice Stenlöf slutade podda. Tidigare hade de en av Sveriges största poddar "Har du sagt A får du säga B". 

Bianca berättar då att valet hade mycket att göra med tjejernas livepodd i Globen.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso på Guldtuben år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

"Behövde en paus"

Podden gjorde fullkomlig succé på poddmarknaden och toppade lyssnarsiffrorna vecka efter vecka. Rubrikerna haglade och överallt i fikarum diskuterades tjejernas samtalsämnen. Men en dag tog det stop och podden lades ned. 

– När vi repade vår Globen-show så repade vi och roddade med det i ett halvår. Så jag tror att vi liksom tappade vår vänskap lite. Det blev bara podd och bara Globen. Vi drog ur det värsta ur varandra för att kunna ge allt i podden och Globen. Sen behövde vi en paus från varandra. 

– Jag är väldigt dålig på att "behålla vänskaper". Jag är dålig på att höra av mig och svara. Hon kunde höra av sig men jag svarade inte. Men vi hade inte bråkat eller var ovänner eller någonting, berättar Bianca. 

Bianca har flertalet gånger pratat med sin assistent Lovisa Worge om att starta upp en ny podd. Hur/om/när det sker återstår att se.