Onsdag 27 Okt
Stockholm

Bianca Ingrossos porregler: "Inte när jag är hemma"

Bianca Ingrosso gästade nyligen podden "Måndagsvibe" där hon delade med sig av diverse saker. Bland annat så pratade tjejerna om porr. "Okej eller inte att ens partner kollar?".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Denna vecka har Bianca Ingrosso tagit en paus i semestern för att gästa Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallins podd "Måndagsvibe". Och det bjuds på en hel del skvaller och uppdateringar om livet. 

Lyssnarna fullkomligt älskar Bianca då hon är så bjussig och öppen i sina poddavsnitt. Bildkälla: Stella Pictures

Bland annat så berättar Bianca att Lovisa Worge nu ska sluta som hennes assistent. Det hela har varit på tapeten tidigare men ingenting som varit bestämt. 

– Hon slutar för att arbeta heltid med CAIA. Hon är för duktig på så många områden för att bara vara assistent så det här är verkligen rätt beslut, säger hon. 

Måndagsvibe är en av Sveriges största poddar.

"Det här med porr"

Tjejerna kommer sedan in på ett något mer barnförbjudet ämne – nämligen porr.

– Jag har blivit lite 50/50 med porr nuförtiden. Jag har blivit lite svartsjuk ibland och vill veta vad han kollar på, är det samma tjej han kollar på. För när jag själv kollar så tänker jag inte så mycket som personerna utan mer på själva sexet. Men killar är ju mycket mer att se söker på en och samma person, säger Bianca. 

– Fullt fine att kolla porr när vi inte är med varandra. Men är vi hemma tillsammans och jag typ går ut med hundarna och han skulle dra på porr – då känner jag bara nej, berättar Bianca. 

Avsnittet i sin helhet hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela