Fansens spekulationer efter bilderna – Paolo och Elin ryktas dejta igen

Det har länge ryktats huruvida Paolo Roberto och Elin Härkönen dejtar igen. Under helgen publicerade de bilder från samma bröllop, vilket drog igång spekulationer bland följarna.


I våras erkände tv-profilen Paolo Roberto att han köpt sex efter att han togs på bar gärning på Östermalm i Stockholm.

Sedan dess har flera företag sagt upp sina samarbeten med honom och det tog även slut mellan han och ex-flickvännen Elin Härkönen.

Många spekulationer

Men nu har deras fans börjat fundera över om Elin tagit tillbaka Paolo. Dels på grund av att det före detta paret börjat följa varandra på Instagram igen, samt gillar varandras bilder.

Men i helgen publicerade både Elin och Paolo bilder som fick följarna att både jubla och gråta. Bägge publicerade nämligen bilder från samma bröllop – och spekulationerna är många.

Bildkälla: Instagram
Bildkälla: Instagram

"Om hon är tillbaks med Paolo är det hennes val. Ingen har rätt att ifrågasätta hennes val. Låt de vara" skriver en av Elins följare.

"Men hur rimmar det att en tjej som vill vara självständighet girlpower strong woman osv isåfall går tillbaka till en person som vid flertalet tillfällen förnedrar och trycker ner kvinnor både denna kvinna och andra???" skriver en annan.

Varken Elin eller Paolo har kommenterat någonting.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/