Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg och Antonija Mandir i bråk – här är allt du behöver veta

- 19/08/2020, 14:52 -

Linn Ahlborg och Antonija Mandier har råkat i luven på varandra. Men det inte alla vet är att det hela började tidigare än så här.

Det var redan förra året som influenser-tjejerna Linn Ahlborg och Antonija Mandir råkade i luven på varandra. 

Antonija berättade i en video att hon varit på ett event och då träffat på "en viss person" som betett sig otrevligt och hälsat på alla i sällskapet utom Antonija. Många fans gissade snabbt fram att det var Linn vilket stämde och hon bestämde sig lika snabbt för att svara. 

Linn skrev att Antonija borde ha tänkt till en extra gång innan hon hängde ut någon eftersom man kan gå igenom saker som inte alltid syns utåt. Hon syftar på att hon just då, på grund av många anledningar, inte mådde så bra. 

Linn Ahlborg
Linn skrev att man inte ska ta ut saker i förskott. Bildkälla:Svenska Youtubers

Antonija svarade i sin tur på sin Instagram att man inte ska vara elak mot andra "bara för att man mår skit" och att det är skillnad på att hälsa på hela sällskapet förutom en.

Antonia Mandir
Antonia svarade Linn. Bildkälla: Svenska Youtubers

Det hela tycktes lägga sig ganska snabbt – men nu har det blåst liv i den gamla konflikten. 

"Hur mår hon?"

I veckan har konflikten återuppstått efter att Antonija gav Linn en gliring på sin Instagramstory. Mandir menade att Linns kommande klädkollektion har plagg som är snarlika plagg från Antonijas egen kollektion.

Bildserien från tjejernas stories. Bildkälla: Instagram

Linn å andra sidan svarade kort och gott med att fråga hur Antonija mår.

To be continued...