Tisdag 19 Okt
Stockholm

Bianca Ingrosso stormade från restaurang: "Tjafs"

Bianca Ingrosso åt nyligen middag tillsammans med sin bror Benjamin Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen. Men kvällen slutade i kaos.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 25 och Benjamin Ingrosso, 22, påpekar ofta att de är bästa vänner och de som är absolut närmst av Wahlgren/Ingrosso-syskonen. 

Bianca brukar titt som tätt kalla sig för Benjamins absolut största fan och hon skriver ofta på sin Instagram vilken talangfull, snäll och omtänksam bror hon har. 

Ett exempel på syskonens starka relation var när Benjamin under förra veckan skickade ett meddelande till Biancas Youtubefans. Syskonen åt lunch tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren när det hela ägde rum. 

Innan maten kom berättade Bianca att hon fått en del kritik efter att hon sagt att hon "ibland önskar att hon gjort sina bröst så de höll samma form hela tiden". Detta efter att hennes bröst flera gånger ändrat storlek och form. 

– Skulle du göra eller inte göra dina bröst så är det ditt val då det är dina bröst, sa Benjamin då. 

Han bad sedan om lov att få skicka ett meddelande till Biancas fans. 

En stolt Pernilla Wahlgren ville ge Benjamin en fistbump. Bildkälla: Youtube

– Hej alla där ute. Jag tycker min syster får lite för mycket skit från er. Hon kan inte säga godmorgon klockan 11.00 utan ett någon säger att det är inte morgon. Ni har ingenting att komma med. Nu kommer ni säkert störa er på det här, men vet ni vad, jag får ändå aldrig någon skit så nu när ni blir irriterade så kan ni gå in på min senaste bild och skriva ut all skit där för jag kan gärna ta det, tack och hej, sa han. 

Bråkade under middag

Men som alla vet så kan syskon gå ifrån att vara bästa vänner – till att bråka. Vilket var exakt det som hände i Biancas senaste vlogg där hon, pojkvännen Phillipe Cohen och Benjamin syns äta middag på en trevlig uteservering i Vasastan. 

Benjamin, Phillipe och Bianca åt middag tillsammans i Vasastan. Men kvällen slutade inte som tänkt. Bildkälla: Youtube

Allt såg ut att vara frid och fröjd med mycket mat och gott vin. Men allt är inte guld som glimmar...

Dagen efter pratar Bianca med sin vloggkamera och berättar att kvällen till en början var mysig men att det hela slutade med att hon stormade från bordet och åkte hem. Detta på grund av att hon började tjafsa med Benjamin och Phillipe. 

"Jag lämnade middagen", berättar Bianca. Bildkälla: Youtube

–Kvällen slutade med att jag Phillipe och Benjamin bråkade och jag lämnade restaurangen. Vi tre kan ju tjafsa som syskon, säger Bianca till kameran. 

Under årets säsong av Wahlgrens värld kommer Bianca att råka i luven på sin assistent Lovisa Worge också – läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela