Bianca Ingrossos hemlighet om pengarna i Wahlgrens värld

Det är i programmet "Kvartsamtalet" som Bianca Ingrosso berättar om förhandlingen kring pengarna i Wahlgrens värld. Hon avslöjar nämligen att hon och Pernilla Wahlgren inte har en aning om varandras löner.


Det flyter minst sagt på för  Bianca Ingrosso, som på bara några år gjort stora framgångar både på Youtube, i tv-rutan och som företagare. 

Hennes sminkföretag Caia har det nämligen gått spikrakt uppåt för. Redan under onsdagen meddelades det att Bianca tillsammans med sina kollegor på företaget skrivit under en affär med det svenska riskkapitalbolaget Verdane för saftiga 200 miljoner kronor. Det har Nyheter24 skrivit om här.

Utöver det drar Bianca även in deg på samarbeten och TV-program. 

"Vet inte om varandras lön"

Succéprogramet Wahlgrens värld är tillbaka med en ny säsong där vi får följa med Bianca och hennes familj på alla upptåg världen över. 

Då Bianca mer eller mindre har huvudrollen i serien kan man ju undra hur lönerna fördelas mellan familjemedlemmarna och huruvida alla är nöjda med sin slant. 

Det är en fråga som Parisa Amiri ställde till Bianca när hon gästade SVTPlay-produktionen "Kvartsamtalet. 

Bianca berättar anledningen bakom varför hon och Pernilla inte vet om vad den andre får i lön. Bildkälla: SVTPlay

– Vi vet inte om vad den andra får i lön. Vi har varsin manager som sköter det där snacket åt oss, berättar Bianca. 

Hon fyller sedan i med att säga att många tror att hennes och Pernillas relation är bättre än den egentligen är. 

Bianca Ingrosso & Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

– Vår relation är jättebra men den är inte så bra som folk tror. Den är på en skör tråd så vi har vissa saker vi inte pratar om för då blir det pannkaka. Just pengadelen har vi två förstått inte fungerar att prata om, säger Bianca. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.