Måndag 6 Dec
Stockholm

Paow i bråk med PH-produktionen: "Kommer inte att vara med"

Det är efter ett tjafs med produktionen som Paulina "Paow" Danielsson kommer att lysa med sin frånvaro i eftersnacket Studio Paradise.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paradise Hotel är i full gång och redan första veckan har tittarna fått se spelet dra igång på högvarv.

I kvällens avsnitt stegar inga mindre än Josie Capllonch och Paulina "Paow" Danielsson in för att ta revansch sen sist. Förra året halkade Josie på målsnöret då Erica Lindberg tog hennes partner Marcelo Peña i parceremonin strax innan finalen.

Josie och Paow är tillbaka. Bildkälla: Viafree

För dokusåpadrottningen Paow är det femte gången hon syns i samband med PH (inkluderat en gång som coach) och hon är mer än redo, vilket hon berättat i sitt intro.

–  Paradise Hotel är ju mitt jobb, säger hon.

Paow skriver att hon inte kommer att dyka upp i Studio Paradise. Bildkälla: Kattpaow/Instagram

Någonting som också hör säsongen till är eftersnacket Studio Paradise där deltagarna stöter och blöter tillsammans med programledarna. Det hela tenderar att generera en hel del kaos och många gånger har deltagare valt att storma ut från studion vilket lockat en fin siffra tittare.

Paows inlägg på Instagram. Bildkälla: Kattpaow/Instagram

För ett par dagar sedan skrev Paow ut på sin Instagram att hon dock inte kommer att vara med i år. Enligt Paow så kände hon sig krasslig vilket då gjorde att hon inte ville dyka upp till inspelningen. Men produktionen har delade meningar om vad som hände. Och de ska nu ha rett ut ett och annat. 

– Det var dessvärre ett missförstånd och vi har en dialog med Paulina kring detta. Självklart är hon välkommen till Studio Paradise framåt och vi hoppas hon vill vara med, säger Susanne Nylén, presschef på NENT. 

Vi hoppas verkligen att Paulina är sugen på att vara med. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela