Fredag 14 Maj
Stockholm

Gunilla Perssons dotter Erika till akuten: "Upprör mycket"

Gunilla Perssons dotter inlagd på akuten.
Gunilla Perssons dotter inlagd på akuten. Foto: Bildkälla: Instagram.

Gunilla Perssons dotter Erika tvingades i veckan läggas in på akuten för att få dropp. Nu berättar Gunilla om dotterns hälsotillstånd och känslorna kring händelsen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Gunilla Persson, 61, känner vi sedan många år tillbaka från Svenska Hollywoodfruar, där vi fått lära känna hennes utåtriktade och bestämda personlighet. Hon uppdaterar ofta om hennes personliga liv och hennes familj på sin Instagram och blogg. Bland annat får vi nästan dagliga uppdateringar om hennes mamma och dotter. 

Nu berättar Gunilla på sin blogg att hennes dotter Erika Persson, 18, under förra veckan tvingats läggas in på akuten. 

Gunilla Perssons dotter Erika läggs in på akuten. Bildkälla: Instagram.

Vätskebrist och lågt blodtryck

Gunilla skriver på sin blogg att dottern Erika har känt sig trött och slut på senaste tiden och att det varit väldigt varmt i Los Angeles, där familjen bor. 

Hon förklarar att Erika fått vätskebrist. När de åkte in till akuten fick de även veta att hon hade lågt blodtryck och därför behövde dropp. 

Gunilla Persson och dottern Erika. Bildkälla: Instagram.

Diskussionen om ätstörningar

Trots att de flesta kommentarer under Gunillas Instagraminlägg brukar vara fulla med hjärtan, lyckönskningar och kärlek så händer det att realitystjärnan hamnar i bråk med sina följare. 

Gunilla har tidigare försvarat sin dotter när hennes följare kommenterat att hon har ätstörningar. Något som dras upp igen i kommentarsfältet när Gunilla berättar om dotterns sjukhusvistelse. 

Här kan du läsa mer om Gunillas bråk med Instagramföljarna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela