Gunilla Perssons dotter inlagd på akuten.
Gunilla Perssons dotter inlagd på akuten. - Foto: Bildkälla: Instagram.

Gunilla Perssons dotter Erika till akuten: "Upprör mycket"

Gunilla Perssons dotter Erika tvingades i veckan läggas in på akuten för att få dropp. Nu berättar Gunilla om dotterns hälsotillstånd och känslorna kring händelsen.


Gunilla Persson, 61, känner vi sedan många år tillbaka från Svenska Hollywoodfruar, där vi fått lära känna hennes utåtriktade och bestämda personlighet. Hon uppdaterar ofta om hennes personliga liv och hennes familj på sin Instagram och blogg. Bland annat får vi nästan dagliga uppdateringar om hennes mamma och dotter. 

Nu berättar Gunilla på sin blogg att hennes dotter Erika Persson, 18, under förra veckan tvingats läggas in på akuten. 

Gunilla Perssons dotter Erika läggs in på akuten. Bildkälla: Instagram.

Vätskebrist och lågt blodtryck

Gunilla skriver på sin blogg att dottern Erika har känt sig trött och slut på senaste tiden och att det varit väldigt varmt i Los Angeles, där familjen bor. 

Hon förklarar att Erika fått vätskebrist. När de åkte in till akuten fick de även veta att hon hade lågt blodtryck och därför behövde dropp. 

Gunilla Persson och dottern Erika. Bildkälla: Instagram.

Diskussionen om ätstörningar

Trots att de flesta kommentarer under Gunillas Instagraminlägg brukar vara fulla med hjärtan, lyckönskningar och kärlek så händer det att realitystjärnan hamnar i bråk med sina följare. 

Gunilla har tidigare försvarat sin dotter när hennes följare kommenterat att hon har ätstörningar. Något som dras upp igen i kommentarsfältet när Gunilla berättar om dotterns sjukhusvistelse. 

Här kan du läsa mer om Gunillas bråk med Instagramföljarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

2 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.