Söndag 5 Dec
Stockholm

Viktor Frisks egna ord om varför Samir & Viktor lägger ned

Samir & Viktor lägger ned.
Samir & Viktor lägger ned. Foto: Bildkälla: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT.

Musikduon Samir och Viktor har släppt hit efter hit de senaste åren. Men nu har denna framgångssaga, liksom alla sagor, nåt sitt slut. Nu berättar Viktor Frisk i en intervju med Nyheter24 om sina framtidsplaner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Samir Badran, 30, och Viktor Frisk, 25, har tillsammans släppt 16 singlar och deltagit i melodifestivalen tre gånger. Låtar som "Shuffla", "Bada Nakna" och "Groupie" har varit svenska favoriter och nått topplistorna. Men nu meddelar duon att de bara kommer släppa en låt till och sedan lägga ned.

I ett pressmeddelande får vi veta att Samir nu ska studera till mäklare och vill fokusera helhjärtat på det. 

Nu berättar Viktor Frisk i en intervju med Nyheter24 om varför de tar en paus och hur hans framtidsplaner ser ut.

Samir & Viktor lägger ned. Bildkälla. Stella Pictures.

Delägare i bolag 

Viktor berättar i en intervju med Nyheter24 att tidningarna har uppfattat pressmeddelandet fel, då Samir & Viktor inte lägger ned, utan bara ska ta en paus på obestämd tid. Han berättar att de tagit detta beslut eftersom Samir ska satsa på sina mäklarstudier och Viktor själv har ett nytt stort projekt på gång.

– Jag har investerat och kommer bli delägare i två nya bolag som kommer våren 2021, berättar Viktor. 

Viktor förklarar att han kommer satsa stort på en egen mediebyrå som han håller på att skapa och även känner sig väldigt ärad och hedrad att få förtroende till att bli delägare i de bolag han investerat i. 

– Detta kommer utmana hela sociala mediebranschen världen över och det är väldigt stora namn inblandade, berättar han. 

Viktor Frisk har stora planer inför 2021. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT.

"Skönt med en paus"

Viktor berättar att han och Samir inte har bråkat på tre-fyra år och absolut inte är osams. De tycker däremot att det ska bli skönt med en paus men att de ändå ser en framtid för Samir & Viktor. 

– Svenska folket får en paus från oss och vi får en paus ifrån varandra, säger han och skrattar. 

Viktor avslutar med att han älskar musik och kommer vilja hålla på med det i framtiden. Han säger dock att det är oklart huruvida Samir & Viktors senaste låt "Arbetslös" är den sista de kommer att släppa ihop. 

– Det svänger rätt mycket mellan oss och vad vi vill eller inte vill, förklarar han. 

Samir & Viktor tar en paus och fokuserar på annat. Bildkälla: Stella Pictures.

Träffades 2014

Samir Badrans karriär i offentligheten startade när han var med i Paradise Hotel 2013. Sedan dess har han släppt musik tillsammans med Viktor Frisk, deltagit i Parneviks, Fångarna På Fortet, Let's Dance och även varit side-kick till programledaren Pär Lernström i Talang. 

Viktor Frisk startade en blogg 2010 som handlade om hans liv och mode. 2013 flyttade han till Stockholm för att arbeta som PR-manager. Även Viktor har deltagit i Let's Dance och har släppt boken "Min Superkraft!" där han berättar om sin ADHD.

Viktor och Samir träffades 2014 på en fitnessgala och därefter har de nåt mycket framgång ihop. 2018 släppte de tillsammans boken "Samir & Viktor". 

Samir & Viktor uppträder på Allsång på Skansen 2018. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Aktuella med ny låt

Samir & Viktor har nyligen släppt låten "Arbetslös" som handlar om situationen som många befinner sig i just nu. 

"Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt. Vi hoppas att alla mår ok där ute, trots omständigheterna, vi vet att det är tufft!", säger Viktor om låten i ett pressmeddelande. 

Viktor Frisk skriver på sin Instagram att han kommer uttala sig ikväll.

Samir & Viktor slutar göra musik ihop. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT.
Kommentera
Kopiera länk
Dela