Det hände med Paows "Lancelot"-tatuering

Det var under sluttampen av Paulina "Paow" Danielssons och Lancelot Hedmans förhållande som hon valde att tatuera in hans namn under ena bröstet. Strax efter gjorde paret slut.


Förhållandet mellan Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman, 21, och "Paradise Hotel"-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, fick sig ett abrupt slut 2018 efter att paret dejtat fram och tillbaka i cirka ett halvårs tid. 

Enligt Paow kantades förhållandet av mycket bråk och en hel del svartsjuka vilket slutligen ledde till att profilerna gick skilda vägar. 

Men två veckor innan valde hon att som en överraskning tatuera in Lancelots namn under sitt bröst.

Paow och Lance var iväg på en Thailandsresa som kantades av många bråk. Bildkälla: Kattpaow Instagram
Paow visar upp sin tatuering för Lance i en Youtubevideo. Bildkälla: Youtube

Paow har tidigare haft ex-pojkvänners namn tatuerade på kroppen vilket hon inte ångrar, men som hon ändå känt att hon vill ta bort. Hon har då valt att använda sig av laser för att få bort namnen. Men så blev det inte denna gång.

Så – vad har då hänt med Lancelot-tatueringen?

Jo, hon har nämligen tatuerat över den.

– Den tatuerade jag över. Tidigare har jag använt mig av laser men nu är det inga ex som finns på kroppen, berättade Paow för Nyheter24

Hon avslöjar även sitt kommande projekt i tatueringsväg – nämligen rumpan. 

– Jag kommer att fortsätta min ryggtavla ned över rumpan, avslutar hon. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.