Söndag 28 Nov
Stockholm

Sneakpeaks från nya säsongen av The Crown!

Här är de nya bilderna från säsong fyra av The Crown!
Här är de nya bilderna från säsong fyra av The Crown!. Foto: Bildkälla: Netflix.

Serien om det brittiska kungahuset har blivit hyllad världen över och fansen väntar tålmodigt på säsong fyra av The Crown. Men snart är väntan över. Nu får vi även ta del av en trailer från den nya säsongen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Serien The Crown som porträtterar det brittiska kungahuset hade premiär 2016 och har fått en mycket positiv respons. Serien handlar till en början om Drottning Elizabeth II som endast 26 år gammal tvingas ta över kronan efter att hennes far avlidit. 

Därefter har vi i tre säsonger fått följa allt drama som skett i den brittiska kungafamiljen över åren.  

Den fjärde säsongen premierar den 15 november på Netflix. 

I denna efterlängtade säsong introduceras en karaktär som de flesta väntat länge på. Nämligen ingen mindre än självaste Prinsessan Diana

I säsong tre av The Crown får vi träffa Lady Diana. Bildkälla: Netflix.

Älskad av brittiska folket  

Lady Diana spelas i serien av den brittiska skådespelerskan Emma Corrin, 24. 

Under tisdagen släppte Netflix en trailer för säsong fyra där vi får några sneakpeaks som bara gör oss ännu mer spända och exalterade. Bland annat ser vi en skymt av Dianas berömda bröllopsklänning. 

Emma Corrin i rollen som Diana. Bildkälla: Netflix.

Emma Corrin har berättat för Entertainment Weekly att det var helt fantastiskt att få bära en kopia av Dianas bröllopsklänning. 

Diana kallades för "folkets prinsessa" eftersom hon var så älskad av britterna och människor världen över. Hon var även en stor modeikon och en av de mest fotograferade människorna någonsin, vilket fruktansvärt nog ledde till hennes tragiska bortgång 1996. Lady Di var då 36 år gammal och hela världen sörjde henens död. 

Prinsessan Diana var en modeikon på 80 och 90 talet. Bildkälla: Stella Pictures.

Järnladyn

Ytterligare en ny karaktär som introduceras i säsong 4 av The Crown är dåvarande premiärminister Margaret Thatcher som spelas av Gillian Anderson, 52.

Thatcher är känd som den första kvinnliga premiärministern i Storbritannien och även för att ha kallats "järnladyn" efter hennes sätt att föra politik.

Gillian Anderson kanske du känner igen från Netflix populära serie Sex Education, där hon spelar mamma till huvudkaraktären Otis.

Margaret Thatcher träder in i säsong fyra av The Crown. Bildkälla: Netflix.
Kommentera
Kopiera länk
Dela