Tisdag 30 Nov
Stockholm

Paolo Robertos hårda ord: "De värsta personerna"

Paolo Roberto
Paolo Roberto hårda uppmaning. Foto: Stella Pictures, TV4

Den tidigare så folkkära Paolo Roberto har hunnit ta sig ett par funderare sedan det avslöjades att han hade köpt sex. Nu delar han med sig av sina tankar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 15 maj tidigare i år slog Norrmalmspolisen och människohandelsgruppen vid polisens nationella operativa avdelning till med en razzia. Utanför en lägenhet på den exklusiva adressen Grevgatan 10 på Östermalm i Stockholm så greps Paolo Roberto, 51.

Detta då han för 1 500 kronor hade köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder". Paolo dömdes till böter.

Paolos sexköp fick givetvis konsekvenser. Han fick sparken från i princip alla sina jobb – både från TV4, matmärket Paolos och radiokanalen Rix FM.

Paolos flickvän Elin Härkönen tycks däremot ha förlåtit honom.

De följer bägge varandra på Instagram igen och sågs på samma bröllop för lite mer än en månad sedan.

Paolo Roberto talade ut om sexköpet i TV4. Bildkälla: TV4

Uppmaningen: Klipp kontakten

I somras skrev Nyheter24 om hur Paolo försöker komma tillbaka på banan igen genom att erbjuda PT-timmar och sina tjänster som personlig kock.

Nyligen berättade Paolo om tiden efter att skandalen uppdagades. Bland annat hur hans bankkonton tömdes och hur han med nöd och näppe lyckades rädda sitt hus. Mer om det kan du läsa här.

Paolo Roberto. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Paolo tycks ha haft en hel del att fundera på sedan det blev känt att han köpt sex. På sociala medier delar nu den tidigare tv-profilen med sig av sina tankar och livsregler.

"De värsta personerna att ha i sin närhet är folk som klagar på allt och uppskattar inget! Regel nummer ett för att få ett bra liv är att vara mer med personer gör dig lycklig och mindre med de som stjäl din energi! För relationer ska stärka dig och göra att du känner dig trygg, inte skada dig och få dig att må dåligt!", skriver Paolo och fortsätter:

"Att sluta ungås med negativa människor betyder inte att du hatar dem, utan att du respekterar dig själv", skriver Paolo vidare på Instagram. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela