Paolo Roberto
Paolo Roberto förlorade nästan allt.

Paolo Roberto: "Mina bankkonton är tömda"

Efter att Paolo Roberto köpte sex så fick han sparken från alla sina jobb. Nu berättar han om den turbulenta tiden och att han fick sina bankkonton tömda och nästan förlorade sitt hus.


Den 15 maj tidigare i år slog Norrmalmspolisen och människohandelsgruppen vid polisens nationella operativa avdelning till med en razzia. 

Utanför en lägenhet på den exklusiva adressen Grevgatan 10 på Östermalm i Stockholm så greps Paolo Roberto, 51.

Detta då han för 1 500 kronor hade köpt sex av en kvinna från ett av "Europas fattigaste länder". Paolo dömdes till böter.

Paolo Roberto talade ut om sexköpet i TV4. Bildkälla: TV4

Fick sparken från alla jobb

Paolos sexköp fick givetvis konsekvenser. Han fick sparken från i princip alla sina jobb – både från TV4, matmärket Paolos och radiokanalen Rix FM. 

Paolos flickvän Elin Härkönen tycks däremot ha förlåtit honom. De följer bägge varandra på Instagram igen och sågs på samma bröllop för lite mer än en månad sedan.

I somras skrev Nyheter24 om hur Paolo försöker komma tillbaka på banan igen genom att erbjuda PT-timmar och sina tjänster som personlig kock.

"Jag lyckades rädda huset"

Trots skandalen så har Paolo fortfarande hundratusentals följare på Instagram som följer hans vardag. Under torsdagsmorgonen uppdaterade han fansen om sitt mående. 

"Djävulen viskade du kan inte utså stormen! Krigaren svarade det är jag som är stormen. Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skriver Paolo.

Paolo Roberto. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Han beskriver hur han försökt kriga sig tillbaka och berättar att han inte ger upp i första taget.

"Jag har krigat hela mitt liv och blivit knockad, uträknad, knivhuggen, jag har brutit min näsa så många gånger att jag tappat räkningen och jag har förlorat massor av gånger. Men jag har rest mig varje gång och varje gång jag rest mig så har jag blivit lite starkare", skriver Paolo.

Han berättar att han nu har byggt upp sitt liv och startat nya företag.

"Jag har bra med pengar på kontot och trivs bättre med mitt nya liv!", avslutar han sitt inlägg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!