Måndag 10 Maj
Stockholm

Dokusåpastjärnans egna ord efter gripandet: "Lovat mig själv"

Profil greps
En dokusåpastjärna greps misstänkt för att ha stulit elsparkcyklar. Foto: Läsarbild

Det var i slutet av förra veckan som en välkänd dokusåpastjärna greps i en Stockholmsförort. Den manliga profilen misstänks för att ha stulit elcsparkyklar. Nu kommenterar profilen själv händelsen på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i förra veckan som ett sparkcykelföretag larmades via SMS. Tekniken i scootrarna hade upptäckt att det skedde en stöld eller något annat onormalt.

Personer från företaget åkte efter och väntade utanför en lokal i Västerort. Inne i lokalen ska scootrarna ha demonterats.

En video som Nyheter24 tog del av visade hur två män kom ut från lokalen i Västerort.

Dokusåpaprofilen togs på bar gärning. Bildkälla: Läsarbild

Den ena mannen var en välkänd dokusåpaprofil i 25-års åldern. Han har genom åren synts i flera stora tv-produktioner. Han har även hamnat i klammeri med rättvisan ett antal gånger.

Greps av polis på motorvägen

Personerna från sparkcykelföretaget tillkallade då polis, och efter drygt 10 kilometer kunde polisen komma ikapp dokusåpaprofilen och den andra mannen.

Ett vittne berättade då för Nyheter24 att bägge männen greps.

– Båda fördes till polisstationen, sa ett vittne till Nyheter24.

Enligt uppgifter till Aftonbladet så misstänks även bägge männen för narkotikabrott. Mannen som körde bilen är även misstänkt för rattfylleri.

Dokusåpastjärnan greps i torsdags. Bildkälla: Läsarbild

Svarar efter fansens oro

"Du är inte här, du bör ta tag i ditt liv då många barn/unga ser upp till dig. Och en sak ska du veta: att ta hand om sig själv är inte själviskt för vem kan ge från ett tomt kärl", kommenterade en oroad person på dokusåpastjärnans Instagram.

"Jag gav mig själv det löftet igår", skriver profilen till svar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela