Pernilla Wahlgrens ord till Laila Bagge efter blodiga olyckan

- 14/10/2020, 12:32 -

Laila Bagges myshelg på hotell slutade på sjukhuset. Efter ett otäckt fall fick hon sy flera stygn.

Det var under måndagsmorgonen som Laila Bagge, 47, svimmade i badrummet. Hon slog i rejält och tvingades åka till akuten. I sin blogg berättade hon om mardrömmen.

"Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset", skrev Laila i sin blogg.

Laila berättar vidare att anledningen till svimningen troligtvis var vätskebrist.

"Man kunde konstatera att alla mina värden såg bra ut och att det troligen var som jag själv trodde att det var vätskebristen som var orsaken. Fick ligga kvar på observation ett par timmar och under tiden sydde man mig på hakan", skriver Laila vidare.

Laila Bagge olycka
På Instagram visade Laila Bagge upp en bild från sjuksängen. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Pernillas fina ord till Laila

På Instagram har Laila fått hundratals krya på dig-hälsningar från både fans och kända vänner. Bland de som skickat stöd till Laila hittar vi bland andra Annie Lööf, stylisten Jonas Hallberg, Ida Warg, Mia Parnevik, Elin Härkönen och sin tidigare svägerska Pernilla Wahlgren.

Just Pernilla kommenterar att Laila måste vara mer noga med att dricka vatten och minns tillbaka när de var i Dubai ihop.

"Men stackare!!! Igen! Tänker på vår Dubai-resa då du fick värsta blåtiran.. Du måste dricka mer vatten helt enkelt...! Krya på dig!", skriver Pernilla på Instagram.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren uppmanar Laila att bli mer noga med vätskeintaget. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vi hoppas att Laila snart mår bättre!