Söndag 5 Dec
Stockholm

Pernilla Wahlgrens ord till Laila Bagge efter blodiga olyckan

Pernilla Wahlgren och Laila Bagge
Laila Bagges myshelg på hotell slutade på sjukhuset. Foto:

Laila Bagges myshelg på hotell slutade på sjukhuset. Efter ett otäckt fall fick hon sy flera stygn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under måndagsmorgonen som Laila Bagge, 47, svimmade i badrummet. Hon slog i rejält och tvingades åka till akuten. I sin blogg berättade hon om mardrömmen.

"Det visar sig att när jag slog i ansiktet så spräckte jag hakan och slog även av delar av två tänder. Det var ju som ni förstår inte tal om att åka till jobbet. Istället blev det att åka ambulans till sjukhuset", skrev Laila i sin blogg.

Laila berättar vidare att anledningen till svimningen troligtvis var vätskebrist.

"Man kunde konstatera att alla mina värden såg bra ut och att det troligen var som jag själv trodde att det var vätskebristen som var orsaken. Fick ligga kvar på observation ett par timmar och under tiden sydde man mig på hakan", skriver Laila Bagge vidare.

På Instagram visade Laila Bagge upp en bild från sjuksängen. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Pernilla Wahlgrens fina ord till Laila Bagge

På Instagram har Laila Bagge fått hundratals krya på dig-hälsningar från både fans och kända vänner. Bland de som skickat stöd till Laila hittar vi bland andra Annie Lööf, stylisten Jonas Hallberg, Ida Warg, Mia Parnevik, Elin Härkönen och sin tidigare svägerska Pernilla Wahlgren.

Just Pernilla kommenterar att Laila Bagge måste vara mer noga med att dricka vatten och minns tillbaka när de var i Dubai ihop.

"Men stackare!!! Igen! Tänker på vår Dubai-resa då du fick värsta blåtiran.. Du måste dricka mer vatten helt enkelt...! Krya på dig!", skriver Pernilla på Instagram.

Pernilla Wahlgren uppmanar Laila att bli mer noga med vätskeintaget. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vi hoppas att Laila snart mår bättre!

Kommentera
Kopiera länk
Dela