Söndag 4 Dec
Stockholm

Därför gjorde Sofia Richie och Scott Disick slut

Därför gjorde Sofia Richie och Scott Disick slut.
Därför gjorde Sofia Richie och Scott Disick slut. Foto: Bildkälla: Instagram.

När Kourtney Kardashians ex Scott Disick och Lionel Richies dotter Sofia Richie blev tillsammans höjde omvärlden på ögonbrynen, med tanke på en 15 års åldersskillnad. I år gjorde de slut och nu får vi veta varför.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Under 2017 gick det rykten kring huruvida Sofia Richie, 22, och Scott Disick, 37, dejtade. I september det året bekräftade de att ryktena stämde, vilket fick många att reagera eftersom att Sofia då bara var 19 år gammal och Scott var 15 år äldre. 

En av de som reagerade starkt var Sofias pappa Lionel Richie som sa att hans dotters nya relationen gjorde honom livrädd. 

Trots åsikterna från omvärlden höll de ihop i tre år, men i somras var deras breakup ett faktum. 

Scott Disick och Sofia Richie 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Var inte redo att bli styvmamma

Nu berättar en källa för Entertainment Tonight att anledningen till att paret splittrades var att Sofia kände att förhållandet blev för seriöst, och inte kände sig redo att bli styvmamma till Scotts tre barn. 

De som följer familjen Kardashian vet att Scott har tre barn tillsammans med exfrun Kourtney Kardashian, 41. Mason, 10, Penelope, 8, och Reign, 5. 

Sofia behövde, enligt källan, tid för att fokusera på sig själv och letar därför inte efter något seriöst, skriver Entertainment Tonight

Scott Disick och Kourtney Kardashian dejtade 2007-2015. Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.