Tisdag 30 Nov
Stockholm

Nu avslöjar Runar Sögaard allt om romansen med Tilde de Paula

Runar och Tilde
Nu berättar Runar mer om den hemliga romansen med Tilde de Paula. Foto:

Nu avslöjar Runar Sögaard att han friade till Tilde de Paula. Han berättar även om varför han väljer att träda fram med sin berättelse så här många år senare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Runar Sögaard är aktuell med sin självbiografi ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem”.

I boken skriver Runar om sina tidigare äktenskap. Både det med Carola Häggkvist, men även om sin andra ex-fru Jessica Panzar. Varken Carola eller Jessica är särskilt förtjusta i det faktum att de blir omskrivna i Runars bok. Mer om det kan du läsa här.

I boken avslöjar dessutom Runar att hans största hjärtesorg i livet var när hans förhållande med Tilde de Paula tog slut. I en intervju med Aftonbladet avslöjar Runar att han hade friat till Tilde.

Tilde de Paula och Runar Sögaard på fest år 2006. Bildkälla: Stella Pictures.

Tilde de Paulas ord om romansen

– Det är inte många gånger som jag har friat. Det har jag gjort tre gånger och två av dem gifte jag med. Vi lyckades hålla det hemligt och det var precis i slutet som tidningarna fick reda på det, säger Runar till Aftonbladet.

Han förklarar även att en av anledningarna till att han skriver om relationen med Tilde är att det var så pass seriöst och att det gick så långt att han friade.  

Runar och Tilde var förlovade med varandra kring 2007 och syntes pussas i juli den sommaren. Men två månader senare så förnekade Tilde att de var ett par.

– Jag är inte tillsammans med honom, sa Tilde till Aftonbladet då.

Minns du Carola och Runars son Amadeus? Så här ser han ut idag!
Kommentera
Kopiera länk
Dela