Kändisar som knarkat
Här är kändisarna som varit beroende av droger – och slutat. - Foto: Stella Pictures

Kändisarna som slutat knarka: "Blev 20 ecstasy och 60 öl"

Angelina Jolie, Eva Mendes, George Clooney, Demi Moore och Miley Cyrus är bara några av de kändisar som öppet har berättat om sitt drogberoende.


De är rika, vackra och berömda. Men många av världens mest kända människor har kämpat mot fruktansvärda drogberoenden. 

Superstjärnan Miley Cyrus, 28, är en av många kändisar som har knarkat rejält mycket. Idag är hon helt nykter och i en intervju berättar hon att hon älskar att vakna upp och vara "100%".

Miley slutade med alkohol och droger efter att hon opererat sina stämband. Sedan började hon släktforska och upptäckte att det fanns en del missbruk i familjen.

Miley Cyrus har lagt drogerna på hyllan. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag vet att jag är rolig"

– Jag tänkte "varför är jag på det sättet jag är?". Genom att förstå det förflutna så kan vi förstå nutiden och framtiden mycket tydligare. Jag tycker att terapi är toppen.

Den största utmaningen för Miley med att vara nykter är att hon är rädd att folk ska tycka att hon är tråkig.

– Men jag tänker att man kan kalla mig många saker, men jag vet att jag är rolig, berättade Miley i podden "Big Ticket", skriver The Sun.

Robert Downey Jr var beroende av heroin och kokain. Så här såg det ut när han dömdes till fängelse år 1999. Han knarkade första gången som 8-åring. Robert har varit nykter sedan 2003 och är idag en av Hollywoods bäst betalda skådespelare. Bildkälla: AP Photo/Nick Ut/TT Bild

Men Miley är alltså långt ifrån ensam om att ha kämpa mot ett drogmissbruk. Både Angelina Jolie, Colin Farrell, Fergie, George Clooney och Demi Moore har öppet berättat om sina drogproblem.

Se mer i klippet ovan.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".