Tisdag 30 Nov
Stockholm

Alice Stenlöfs tvekan med Jireel: "Inte bestämt mig"

Alice Stenlöf och Jireel
Alice Stenlöf och Jireel. Foto:

Alice Stenlöf och pojkvännen Jireel är upp över öronen kära – men det finns en sak som skaver. – Det är väl baksidan av det jag gör. Så vi får se hur jag gör, säger Alice.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerprofilen Alice Stenlöf, 24, är lyckligt kär i pojkvännen Jireel, 20. Under sommaren så fångades de på bild tillsammans under en het semester till Rhodos, och på Instagram la de även ut bilder från samma lyxhotell. I slutet av september så bekräftade Alice relationen.

"Han gör mig glad", skrev Alice till en bild som visade det nykära paret posera framför en spegel.

Jireel och Alice Stenlöf är riktigt nykära. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Tidigare har Alice berättat att det känts som att hon ljugit. Detta då hon hade hållit relationen hemlig från sina fans.

– Jag har ju gått och blivit kär. Jag har svårt att säga det här för det känns som att jag har ljugit för er. Jag har gått och blivit jättekär. Ni har förstått det nu. Men jag har inte velat prata om det här på YouTube för jag har velat hålla det för mig själv, berättade hon i början av oktober.

"Inte bestämt mig riktigt än"

Detta är någonting som Alice fortfarande tampas med. I sin senaste vlogg så berättar Alice mer om hur hon resonerar i sin nya relation.

– Jag har ju pojkvän och det har vi pratat lite om. Men inte så mycket. Och jag vet inte heller hur mycket av den delen av mitt liv som ni kommer att få ta del av. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Ni får ju träffa honom lite och ni vet ju vem det är men jag har inte bestämt helt hur personlig jag vill vara med min relation, säger Alice.

Jireel har synts i en del av Alices vloggar. Bildkälla: Youtube/Alice Stenlöf

Baksidan av kändisskapet

Hennes tidigare relation med Philip Wong var hon mycket mer offentlig med. Han syntes ofta i hennes vloggar, och hon pratade öppet om parets förhållande.

– Med min tidigare relation var jag väldigt personlig, och jag gillar ju att ha den relationen till er. Men det kan också slå tillbaka med de som inte vill mitt bästa. Och då kan man ångra att man bjuder in, säger Alice och slår fast:

– Det är väl baksidan av det jag gör. Så vi får se hur jag gör, jag tar det väl lite som det kommer.

Nyligen avslöjade Bianca Ingrosso anledningen till att hon och Alice inte har träffats lika mycket. Läs mer om det här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela