Stockholm

Linn Ahlborg skadades under heta sexstunden: "Dött lik"

Linn Ahlborg och Carl Linder
Linn Ahlborg och Carl Linder.

Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder hade lite rajtan-tajtan. Då hände det som inte fick hända. – Nu vet jag vilken sexställning jag inte kan ha, säger Linn.


Läs mer

Den som följer influencerprofilen Linn Ahlborg, 21, kan inte ha missat att hon har skaffat en ny pojkvän i form av 23-åriga Carl Linder.

Linn Ahlborgs pojkvän Carl Linder. Bildkälla: Instagram/carllinder

Paret var nyligen i Marbella ihop, och sedan de blev ihop har han synts i en del av hennes vloggar. Livet som nykär är ju ofta väldigt härligt – men det finns en nackdel. Det är något som Linn berättar om i sin senaste vlogg.

– Jag kan inte stå upp för jag har fått ryggskott. Kan man ens få det om man är under 60 år gammal liksom? Jag har gått och blivit lika rörlig som ett dött lik, säger Linn. 

"Kan inte köra den sexställningen mer"

Så, hur har det här hänt då undrar ni?

– Jag vet inte hur jag ska säga det här på ett barnvänligt sätt men alltså jag har knullat min rygg ur led, säger Linn och fortsätter:

– Jag önskar verkligen att jag skojade men jag gör verkligen inte det. Ni som följer min nära vänner-story ni vet. Det här var i tisdags, och idag är det torsdag. Det är därför jag inte har vloggat något mer heller för att jag har fucking ryggskott. Det är ju lite komiskt, skrattar Linn.

Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Hon visar att hon bokade sin tid hos naprapaten innan 05.00 på morgonen – direkt efter den heta stunden med pojkvännen. 

– Vad bra post sex-activity. Nu vet jag vilken ställning jag inte ska ha sex i. Det är så synd dock jag gillar ju den men aja, säger Linn i sin vlogg.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Linn Ahlborgs läckte nakenbilder. Läs mer om det här.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.