Linn Ahlborg och Carl Linder
Linn Ahlborg och Carl Linder

Linn Ahlborg skadades under heta sexstunden: "Dött lik"

Linn Ahlborg och pojkvännen Carl Linder hade lite rajtan-tajtan. Då hände det som inte fick hända. – Nu vet jag vilken sexställning jag inte kan ha, säger Linn.


Den som följer influencerprofilen Linn Ahlborg, 21, kan inte ha missat att hon har skaffat en ny pojkvän i form av 23-åriga Carl Linder.

Linn Ahlborgs pojkvän Carl Linder. Bildkälla: Instagram/carllinder

Paret var nyligen i Marbella ihop, och sedan de blev ihop har han synts i en del av hennes vloggar. Livet som nykär är ju ofta väldigt härligt – men det finns en nackdel. Det är något som Linn berättar om i sin senaste vlogg.

– Jag kan inte stå upp för jag har fått ryggskott. Kan man ens få det om man är under 60 år gammal liksom? Jag har gått och blivit lika rörlig som ett dött lik, säger Linn. 

"Kan inte köra den sexställningen mer"

Så, hur har det här hänt då undrar ni?

– Jag vet inte hur jag ska säga det här på ett barnvänligt sätt men alltså jag har knullat min rygg ur led, säger Linn och fortsätter:

– Jag önskar verkligen att jag skojade men jag gör verkligen inte det. Ni som följer min nära vänner-story ni vet. Det här var i tisdags, och idag är det torsdag. Det är därför jag inte har vloggat något mer heller för att jag har fucking ryggskott. Det är ju lite komiskt, skrattar Linn.

Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

Hon visar att hon bokade sin tid hos naprapaten innan 05.00 på morgonen – direkt efter den heta stunden med pojkvännen. 

– Vad bra post sex-activity. Nu vet jag vilken ställning jag inte ska ha sex i. Det är så synd dock jag gillar ju den men aja, säger Linn i sin vlogg.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Linn Ahlborgs läckte nakenbilder. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.