Följare rasar efter Kim Kardashians födelsedagsfirande.
Följare rasar efter Kim Kardashians födelsedagsfirande. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Instagram.

Följarna rasar över Kim Kardashians instagraminlägg – "Okänslig"

Kim Kardashian har i två veckor tillbaka suttit i karantän. Men förra veckan fyllde hon 40 och valde att fira födelsedagen genom att flyga sina nära och kära till en privat ö, vilket har skapat reaktioner bland fansen.


För en vecka sedan fyllde realitystjärnan Kim Kardashian 40 år, vilket hon ville se till att fira ordentligt. Det är ingen hemlighet att familjen Kardashian är mångmiljonärer efter 14 år av den omtyckta serien "Keeping Up With The Kardashian", och det är inte heller något Kim sticker under stolen med. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför "Keeping Up With The Kardashians" läggs ner. 

Kim firar nämligen sin 40-årsdag med att bjuda med vänner och familj till en privat ö. Som en möjlighet att, som hon själv beskriver det, "låtsas som att allt var normalt". 

"Vi dansade, cyklade, simmade när valar, paddlade kajak, tittade på film på stranden och så mycket mer", skriver den nyblivna 40-åringen på Instagram. 

Kim poserar med syskonen Khloé, Rob, Kendall och Kourtney. Bildkälla: Instagram.

"Elak och okänslig" 

Kims inlägg har inte mottagits positivt av följarna, som anser att hon beter sig "elakt och okänsligt", skriver NBC News

Kim skriver i inlägget att resan gjorde henne ödmjuk och påmind om hur privilegierad hon är och att hon inser att en resa är utom räckhåll för de allra flesta just nu, mitt i en pandemi. 

Detta är något följarna reagerar starkt på och ville påminna stjärnan om att människor har blivit hemlösa, blivit av med jobbet och förlorat nära och kära i sviterna av coronapandemin. 

Kim Kardashian firade sin 40-årsdag på en privat ö med vänner och familj. Bildkälla: Instagram.

"Kul att du hade kul"

En av många som kritiserar Kardashian-stjärnans Instagraminlägg är 70-tals rockartisten Peter Frampton, 70. 

"Är du så okänslig att du inte inser att detta inte är vad majoriteten av människor vill läsa under den värsta vågen av Covid hittills", skriver han på Twitter, rapporterar NBC News

Några fler exempel på arga och besvikna Twitteranvändare: 

Såhär skriver journalisten och författaren Kat Kinsman. Bildkälla: Twitter.
Ytterligare ett exempel på en besviken följare. Bildkälla: Twitter.

LÄS MER:

Här kan du läsa om Kims planerade skilsmässa från Kanye. 

Här kan du läsa upp Kim Kardashians uppmaning till fansen kring coronaviruset. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.