Måndag 23 Maj
Stockholm

Så mycket pengar ville Niclas Wahlgren ha för "Wahlgrens värld"

Sa-mycket-pengar-ville-Niclas-Wahlgren-ha-for-Wahlgrens-varld
Så mycket pengar ville Niclas Wahlgren ha för Wahlgrens värld. Foto: Pontus Lundahl/TT, Jessica Gow/TT

Tv-programmet "Wahlgrens värld" har blivit en riktig succé. En "Wahlgren" som bara varit med i ett avsnitt är Niclas. Men hur mycket pengar bad han om egentligen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Realityprogrammet "Wahlgrens värld" har rullat på i sju säsonger. Där får vi bland annat följa Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

En filur som bara ställt upp i ett avsnitt är Pernillas brorsa, Niclas Wahlgren

I en intervju med Aftonbladet berättar Niclas att det krävdes en hel del tjat innan han bestämde sig för att ställa upp. Önskad ersättning? Det nämner han också!

Bildkälla: Jessica Gow

Hur mycket pengar bad Niclas om? 

Varför ville Pernilla egentligen att Niclas skulle vara med i ett avsnitt? Ja, en anledning verkar vara en önskan efter ett rejält träningspass. 

– Jag är faktiskt med nu i ett avsnitt. Syrran tjatade på mig och ville så gärna att jag skulle vara med och träna henne. Då sa jag att jag är med på ett villkor, berättar Nicklas för Aftonbladet.

Han fortsätter, och säger att ersättningen inte var ett problem:

– Hon undrade om jag skulle ha mycket betalt men jag förklarade att jag gör det gratis. 'Jag är med om du verkligen börjar träna', sa jag.

Vid första anblick kan kravet tyckas underligt. Det är dock inte lika konstigt om man har koll på att Niclas är en träningsfantast av rang!

Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Tror att syster Pernilla ljög

Niclas ska alltså inte bett om en enda krona för att vara med i "Wahlgrens värld". Han har dock en känsla av att syrran inte kommer hålla sin del av överenskommelsen. 

– Hon svarade 'självklart'. Men jag vet att syrran ljög eftersom det är enda gången jag har tränat henne, säger han till Aftonbladet

Niclas Wahlgren debuterade som skådespelare redan som femåring med filmen "vill så gärna tro". 

Sedan dess har lagt till artist och programledare till CV:t.

LÄS ÄVEN: 

Bianca Ingrosso avslöjar: "Det tjänar jag mest pengar på"

Laila Bagge till sjukhus: "Tre tänder är av och hakan sydd"

Kommentera
Kopiera länk
Dela